Onze stoffen, kussens, sofas

Ontdek onze bankencollectie, waar luxe en stijl elkaar ontmoeten.

We zijn verheugd om onze nieuwe banken, fauteuils, stoelen en poefs in onze showroom te presenteren. Of je nu op zoek bent naar tijdloze klassiekers of gedurfde hedendaagse creaties, onze showroom staat vol inspiratie voor elke stijl, met innovatieve ontwerpen en hoogwaardige materialen.
Lees verder

Onze inspiratie voor een warme winter

De zomer loopt stilaan op zijn einde en met de terugkeer van de zomer komt ook het verlangen om in de cocooning-modus te kruipen. We hebben buiten opgeruimd en het tuinmeubilair is terug naar de kelder of garage tot volgend jaar. Nu denken we eraan om het warm te houden!
Lees verder

SIGMA, een nieuw product van linnen...en papier!

Duurzame ontwikkeling, recycling en ethiek zijn alomtegenwoordige onderwerpen, en de interieurtrends van 2023 volgen ze op de voet.
Lees verder

Een nieuwe collectie trendy sofa's, fauteuils en stoelen

VANO Home Interiors is verheugd u zijn nieuwe collectie zitmeubelen voor te stellen die passen bij alle stijlen van decoratie. Of u nu de voorkeur geeft aan modern chic, design, hedendaags of klassiek, deze nieuwe collectie biedt vele modellen die een vleugje vernieuwing en comfort in uw woonkamer zullen brengen. 
Lees verder

Heeft u het juiste kussen voor u gevonden?

Ontdek onze collectie sierkussens voor binnen & buiten! Kussens zijn een zeer betaalbare manier om de sfeer van een interieur onmiddellijk te veranderen. Mix patronen, texturen en kleuren om je kamer een nieuwe look te geven!
Lees verder

VIDEO: Waarom kiezen voor High Performance stoffen?

Onze collectie profiteert van hoogwaardige eigenschappen op technisch niveau: hoge weerstand (sterkte, UV-bescherming) waardoor een duurzaam en milieuvriendelijk product ontstaat, geschikt voor binnen- en buitengebruik. Hun speciale afwerking garandeert de uitstraling op een natuurlijke manier, zowel visueel als qua zachtheid.
Lees verder

Ontdek onze configurator en de opties voor de confectie van gordijnen op maat

Om decoratieredenen, omwille van de nood aan isolement of om een intieme sfeer te creëren hebben de meeste mensen de behoefte om de ramen van hun interieur aan te kleden. Dit verdient bijzondere aandacht omdat er heel wat verschillende confectieopties zijn. Profiteer van de keuze van alle mogelijkheden van onze online configurator om in enkele muisklikken een onmiddellijke voorstelling te krijgen van uw vensterbekleding op maat!
Lees verder

Onze nieuwe stoffen ERNEST en SEQUOIA

VANO Home Interiors stelt je twee nieuwigheden voor afkomstig vanuit europese producties en aan betaalbare prijzen.
Lees verder

Een kussentje : het decoratieve detail dat het verschil uitmaakt !

Met een paar kussentjes tover je de sfeer van je interieur helemaal om ! En dat hoeft niet veel te kosten . Kies eens kordaat voor nieuwe motieven, nieuwe kleuren en stoffen om je interieur een nieuwe look te bezorgen.
Lees verder

Linnen: natuurlijk en tijdloos

Beddengoed, gordijnen, zetelstoffering, Linnen is alomtegenwoordig in ons leven. Deze milieuvriendelijke vezel oogt natuurlijk en tegelijkertijd ook chic, en heeft zo een prominent plekje verdiend in ons interieur.
Lees verder
Accept

Onze winkel maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. We nemen aan dat je akkoord ben als je je navigatie voort te zetten.
Meer informatie?