VANO Home Interiors biedt je een uitgebreid gamma kussens aan met selekte kleuren en stoffen : van zuiver natuurlijke stoffen tot de meest gekleurde. Wil je iets simpel, ga dan voor een monochroom; wil je iets origineel, kies dan voor een stijlvol motief. Wat ook je humeur van de dag is, je vindt vast iets dat je zal verrassen of waarmee je jouw klanten zal charmeren.

Het comfort in jouw interieur

Met eenderwelke stof bieden kussens een bijkomend comfort op een zetel, een canape of een bed. Onze kussens worden zodanig vervaardigd dat zij een maximum aan kwaliteit en aan comfort bezorgen. Wij vullen ze op met polyestervezels of met veren : dat voelt zeer comfortabel en zacht aan.

Kussens, een must!

Met een paar kussentjes tover je de sfeer van je interieur helemaal om ! En dat hoeft niet veel te kosten . Kies eens kordaat voor nieuwe motieven, nieuwe kleuren en stoffen om je interieur een nieuwe look te bezorgen.

Ontdek onze gamma

VANO Home Interiors biedt je een nieuw gamma aan met talrijke kleuren en motieven. Maak je keuze en kom tot een homogeen en goed uitgebalanceerd geheel : laat verschillende stijlen door mekaar lopen maar zorg voor een harmonieuze combinatie. Een kussen is mobiel en vindt altijd wel ergens zijn plaats : er kan dus niets verkeerd lopen!