Kussen

Onze sierkussens gamma

Onze kussens, om het even uit welk materiaal, verschaffen een uniek comfort in een zetel, sofa of bed. In ons gamma vindt u zalig zachte kussens zowel in natuurtinten of met meer kleur. Vind het kussen dat die ultieme toets aan uw interieur geeft en kies de vulling, synthetische vezels of pluimen voor een zachte, fluffy vulling.

ontdek het CATALOGUS

Er zijn 84 producten

Showing 1 - 24 of 84 items

Onze andere producten

Onze stoffencollecties 

Ontdek onze collectie hoogwaardige stoffen. Een ruime keuze kwaliteitsstoffen voor al uw projecten, stoffering van zetels, confectie van gordijnen, stores of accessoires.

ontdek de collectie

Onze sofas en zetels

Ontdek onze collectie rechte en moduleerbare sofas en zetels, naadloos passend bij de laatste hedendaagse woonstijlen. Alle modellen kunnen naar eigen smaak bekleed worden met ons gamma luxestoffen.

Sofas en zetels

Ontdek ons gamma decoratiekussens

Bij VANO vindt u een groot aanbod trendy en comfortabele kussenhoezen, perfect afgewerkt met dezelfde onberispelijke kwaliteit om elke zetel om te toveren in een knusse, behaaglijke cocon.

Een decoratief accessoire voor uw interieur

Op een sofa, een bed of een stoel blijft het kussen het ideale accessoire om uw interieur een unieke stijl te geven. Al onze hoezen zijn vervaardigd met de stoffen van collectie en zijn in sommige gevallen mooi afgebiesd. Kies voor eenvoud met onze effen kleuren of ga voor een motief voor meer originaliteit!

Zacht comfort voor al uw zittingen

Onze hoezen zijn beschikbaar in verschillende afmetingenen zijn afhoesbaar voor een makkelijk onderhoud. U kan kiezen uit twee soorten vulling voor een uiteenlopend comfort: voor synthetische vezels, ofwel voor pluimen die zachter gaan aanvoelen. Breng een cocoonsfeer in uw interieur met zacht aanvoelende stoffen of zorg voor meer comfort in uw tuinsalon met onze high performance hoezen, speciaal ontworpen voor gebruik buiten dankzij de grote weerstand tegen UV en vocht.

Accept

Onze winkel maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. We nemen aan dat je akkoord ben als je je navigatie voort te zetten.
Meer informatie?