Onze stoffen met het label "High Performance": technisch innovatieve, zeer resistente en duurzame stoffen

VANO toont inventiviteit door een selectie stoffen aan te bieden met het label “High Performance”.

Onze collectie profiteert van hoogwaardige eigenschappen op technisch niveau: hoge weerstand (stevigheid, UV-bescherming) waardoor een duurzaam en milieuvriendelijk product ontstaat, geschikt voor binnen- en buitengebruik. De speciale afwerking garandeert de uitstraling op een natuurlijke manier, zowel visueel als qua zachtheid.

De voordelen van het "High Performance" label

Onze "High Performance"-stoffen zijn gemaakt van een polyolefingaren dat hen uitzonderlijke technische eigenschappen geeft. De speciale afwerking van deze synthetische vezel zorgt voor een verhoogde weerstand tegen dagelijkse agressies.

Download onze brochure

HIGHLY RESISTANT

Bestendig tegen schimmel, bacteriën, vochtigheid, chloor, voedselvlekken en zweetvlekken.

Machine wasbaar 40°C.

ECO-FRIENDLY & DURABLE

100% recycleerbaar

100% niet giftig

Classificatie 100 in de Oeko-Tex classificatie

PERFORMANT

Pilling : 5

Martindale min : 30 000

Lichtechtheid : 7

IN / OUTDOOR

Gebruik zowel binnen als buiten.

De rijkdom aan materiaaleffecten van onze "High Performance"-stoffen

Onze partners ontwikkelen met innovatie en passie fantasiegarens die het uiterlijk van natuurlijke materialen imiteren. Het werk van de draad biedt een matte uitstraling om een ​​natuurlijk effect te verkrijgen (zoals katoen). De structuur van het garen kan ook worden bewerkt om lussen te creëren met een wollig effect.

Daarnaast besteedt Maison VANO bijzondere aandacht aan de afwerking, die soepelheid in het laken, zachtheid en een zeer natuurlijke visuele uitstraling garandeert.

Of je nu een liefhebber bent van natuurlijke sferen of op zoek bent naar kleuren en durf, je vindt in ons assortiment een verscheidenheid aan stoffen voor al je ontwikkelings- en decoratieprojecten.

Ons assortiment High Performance-stoffen in brede breedte

 VANO Home Interiors is de eerste stoffenbewerker die brede stoffen met High Performance-eigenschappen aanbiedt, voor gebruik bij het maken van jaloezieën en gordijnen.

Breedte stoffen worden geweven in een breedte tussen de 280 en 300 cm. Naaien is niet nodig, omdat het gordijn uit één stuk kan worden gemaakt. Ook voor gedessineerde stoffen is dat een troef: ze rollen ononderbroken af ​​voor een perfect visueel resultaat. Omdat het niet nodig is om stroken naast elkaar te naaien, vallen de gordijnen volledig natuurlijk, met een gelijkmatige plooi.

Waarom kiezen voor een "High Performance" stof

Onze stoffen met het label "High Performance" combineren vele voordelen van weerstand (stevigheid en bescherming) en focussen op zachtheid.

Deze zijn perfect geschikt voor residentiële sectoren, maar ook voor ziekenhuis-, contract-, nautische, thermische, catering- of gemeenschapssectoren in het algemeen. 

Verkrijgbaar in grote breedtes voor gordijnen of jaloezieën, of geschikt voor het maken van stoelen, onze kwaliteitsstoffen zullen uw interieur perfect aankleden.

Ontdek onze stoffen

Eenvoudig onderhoud

Heeft u een vlek op uw stoel gemaakt en vraagt ​​u zich af hoe u deze moet schoonmaken?

De technische eigenschappen van de vezel maken het mogelijk om alle alledaagse vlekken zoals koffie, wijn of zelfs eten aan te pakken. Onze stoffen zijn dus speciaal ontworpen om binnen- of buitenbeslag te verbinden zonder angst voor dagelijkse agressies.

Vlekbestendigheid vertaalt zich in eenvoudig onderhoud. Je kunt deze deppen met bleekmiddel of je stof in de machine wassen op 40°C.


Accept

Onze winkel maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. We nemen aan dat je akkoord ben als je je navigatie voort te zetten.
Meer informatie?