Collectie NOMADE

Collectie NOMADE

Een chromatische odyssee

De NOMADE collectie viert de essentie van zwerven door middel van een palet van warme kleuren die resoneren met de grootsheid van de natuur. Geïnspireerd door de rijke, spookachtige tinten van uitgestrekte landschappen, roept deze collectie stoffen de rustgevende warmte van oker, de mysterieuze diepte van zwart en de sereniteit van blauw op, vermengd met natuurlijke tinten van opvallende schoonheid.
Deze warme tinten, gecombineerd met een natuurlijke achtergrond, nodigen uit tot het creëren van ruimtes vol comfort, avontuur en verbondenheid met de pracht van onze natuurlijke wereld. Elke stof in deze collectie belichaamt de perfecte balans tussen functionaliteit en emotie, en nodigt uit tot ontsnappen en nadenken.

Moderne graphics en etnisch erfgoed

De patronen en texturen van de NOMADE collectie vangen de essentie van reizen. De collectie roept een betoverende fusie op van nomadengeest en cultureel erfgoed en biedt een reeks stoffen die de diversiteit en schoonheid van etnische motieven vieren. De grote afgeronde vormen van COMORES belichamen de essentie van beweging en vrijheid en weerspiegelen het vloeiende en harmonieuze ritme van het nomadenleven. TOLEDO, een geometrisch patroon dat zowel grafisch als etnisch is, ontvouwt zich met een fascinerende symmetrie. Elk detail lijkt te fluisteren oude verhalen, vakkundig samensmelten van hedendaagse kunst en cultureel erfgoed, het creëren van een werk dat is zowel modern en doordrenkt van tijdloze diepte.

Elegante verkenning, uitzonderlijke weerstand

Deze stoffen, geweven met polyolefine garen, zijn ontworpen om de ontberingen van het dagelijks leven te weerstaan en hebben het High Performance label gekregen. Ze combineren elegantie, robuustheid en weerstand, met behoud van een verfijnde esthetiek en zachtheid om aan te raken. De NOMADE collectie biedt een zintuiglijke reis door unieke stoffen die ontworpen zijn om elke ruimte naar nieuwe horizonten te brengen, waar elegantie en veerkracht elkaar ontmoeten.

Accept

Onze winkel maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. We nemen aan dat je akkoord ben als je je navigatie voort te zetten.
Meer informatie?