Collectie HEMERA

Collectie HEMERA 

Eigentijdse, minimalistische en sobere sfeer

Authentiek. Back to basics. Minimalisme is niet zomaar een decoratiestijl, het is een levensstijl. In dit minimalistische decor wordt er zo weinig mogelijk gebruikt. Er wordt ruimte gecreëerd en de kleuren en materialen zijn harmonieus op elkaar afgestemd. De meubels mogen royale vormen hebben, bijvoorbeeld kubusvormig zoals de REYKJAVIK-canapé. Het biedt een onvergelijkbaar comfort en staan garant voor een gezellig, cosy interieur.

Natuurlijk chic

Wit, beige en hun tinten zijn altijd een populaire combinatie voor interieurinrichting. Het resultaat is zacht, rustgevend en huiselijk. Hoewel deze tinten als vanzelf een gezellige sfeer scheppen, loont het om te spelen met de materialen om dit knusse effect nog meer te benadrukken. Het kleinste decoratieve element krijgt spontaan een bijzonder karakter. Dus speel gerust met kleuren, vormen en materialen met een paar sierkussens!

Textiel voor uw behoeften: hoogwaardige materialen en XXL

De effecten van de materialen en texturen tillen uw hele inrichting naar een hoger niveau. Wij kozen voor zachte, hoogwaardige materialen met OURIKA, een fijne boucléstof met een verfijnde look en zinnenstrelende zachtheid met eigenschappen van het High performance-gamma. NAOS hoor bij ons assortiment van XXL-stoffen. Met een breedte van 325 cm, is deze stof ideaal voor de bekleding van grote ramen en schuiframen.  

 

Accept

Onze winkel maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. We nemen aan dat je akkoord ben als je je navigatie voort te zetten.
Meer informatie?