Collectie BOLD

Collectie BOLD

Minimalistische en verfijnde eigentijdse sfeer

BAUHAUS is een jacquardweefsel waarbij het patroon wordt geconstrueerd door te werken met verschillende weefsels en fantasiegarens die een prachtig effect van textuur en reliëf creëren. Gebogen geometrische vormen en lijnen structureren deze stof, gecoördineerd met CRAFT, een semi-uniform "High Performance".

Zachte en efficiënte materialen

Een decor versterkt door materiaal- en textuureffecten. Stoffen met fancy garens die het uiterlijk van natuurlijke materialen imiteren en profiteren van een afwerking die soepelheid in het laken, zachtheid en een zeer natuurlijke visuele uitstraling garandeert. We richten ons op zachte en hoogwaardige materialen met ALLANA, een ultrazachte badstof, met een wollig effect, elegant en genereus, met een rauw en verfijnd karakter dat dit decor een warme en comfortabele uitstraling geeft. ALLANA heeft "high performance" eigenschappen: slijtvastheid, pilling, licht.

Een palet van neutrale tinten

Een sfeer die neutrale en lichte kleuren een prominente plaats geeft voor een eigentijds en tijdloos decor. De variaties van wit, beige en grijs brengen eenvoud, licht en soberheid, een zekere waarde voor interieurdecoratie.

Accept

Onze winkel maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. We nemen aan dat je akkoord ben als je je navigatie voort te zetten.
Meer informatie?