Collectie BOLD

Collectie BOLD

BAUHAUS - CRAFT - ALLANA - OMBRE

Minimalistische en verfijnde eigentijdse sfeer

BAUHAUS is een jacquardweefsel met een patroon van verschillende weefsels en fantasiegarens die samen een bijzondere textuur en een prachtig reliëfeffect creëren. De gebogen geometrische vormen en lijnen in combinatie met de semi-effen hoogwaardige CRAFT geven deze stof haar structuur.

Zachte en sterke materialen

Materiaal- en textuureffecten laten deze inrichting tot haar recht komen. De stoffen met fancy garen bootsen de look van natuurlijke materialen na, zijn speciaal afgewerkt voor gegarandeerde souplesse in de drapering, voelen zacht aan en hebben een bijzonder natuurlijke uitstraling. Er is gewerkt met het zachte en hoogwaardige materiaal ALLANA, een ultrazachte bouclé met woleffect, dat zowel elegant als genereus is, en toch een ruwe en verfijnde toets heeft dat dit interieur een warme en gezellige uitstraling bezorgt. ALLANA is van bijzonder hoogwaardige kwaliteit: de stof is heel slijtvast, zeer lichtbestendig en pluist niet.

Een palet van neutrale tinten

Deze eigentijdse en tijdloze inrichting dankt haar sfeer aan de neutrale en lichte kleuren. De verschillende tinten wit, beige en grijs roepen eenvoud, licht en soberheid op - allemaal gegeerde eigenschappen voor interieurdecoratie.

Accept

Onze winkel maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. We nemen aan dat je akkoord ben als je je navigatie voort te zetten.
Meer informatie?