Collectie CAMPAGNA

Collectie CAMPAGNA 

Een creatie met frisse en stralende tinten

Een golf van frisheid en zachtheid in een omgeving waar kleuren bloeien die de kamer met delicatesse verlichten. Een universum dat zowel schittert door de schoonheid van het handgeschilderde dessin als door de keuze van de huidige en geruststellende kleuren: koraal, marineblauw, saliegroen sublimeren dit decor met een inspirerend dessin.

Een easy care behandeling

!Voor natuurliefhebbers op zoek naar authenticiteit: we associëren GIARDINO, een bloemenprint op een linnen canvas met weefsels met het ruwe aspect van het lusgaren. Een fijn lusgaren van gerecyclede vezels die gemakkelijk te onderhouden zijn voor CAMPO; een dikke en gestructureerde badstof voor een gegarandeerd decoratief effect met MERINO. Het MERINO-weefsel speelt met een tweekleurig effect om reliëf en oppervlakte-effect te geven. Behandeld met een "easy care"-afwerking, zorgen ze voor gemakkelijk onderhoud bij dagelijkse agressies.

Een uitbarsting van vrolijkheid en frisheid

Een wandeling in een natuur waar weelderige en genereuze bladeren ontspringen. GIARDINO is een spectaculair plantenmotief dat doet denken aan een tuin in beroering. Het handgeschilderde dessin geeft een spontane en naïeve noot aan deze print. Een universum in frisse tinten dat een golf van zachtheid uitstraalt.

Accept

Onze winkel maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. We nemen aan dat je akkoord ben als je je navigatie voort te zetten.
Meer informatie?