Collectie CAMPAGNA

Collectie CAMPAGNA 

GIARDINO - MERINO - CAMPO

Ontdek het catalogus

Een creatie met frisse en lichte tinten

De stralende kleuren doen het interieur elegant oplichten en geven de ruimte frisheid en zachtheid. Deze inrichting blinkt uit dankzij het prachtige handgeschilderde ontwerp en de keuze voor moderne en ontspannende kleuren. Het koraal, marineblauw en saliegroen brengen dit inspirerende design helemaal tot zijn recht.

easy care behandeling

Natuurliefhebbers die houden van authenticiteit kunnen hun hart ophalen met GIARDINO, een bloemenprint op linnen die zich uitstekend laat combineren met het ruwere bouclégaren. CAMPO is dan weer een fijn bouclégaren van gerecyclede vezels dat gemakkelijk te onderhouden is. Tot slot is er MERINO, die zorgt voor een gegarandeerd decoratief effect: het bouclé is dik en gestructureerd  en speelt met twee kleuren waardoor het reliëf en oppervlakte-effect wordt gecreëerd. Dankzij de ‘easy care’-behandeling zijn deze drie stoffen gemakkelijk te onderhouden en goed bestand tegen dagelijkse agressies.

Een uitspatting van vrolijkheid en frisheid

Een wandeling in de natuur, rijk aan weelderig en groot gebladerte. GIARDINO is een spectaculair plantenmotief dat doet denken aan wilde tuinen in volle bloei. De handgeschilderde tekening geeft deze print een spontane en onschuldige toets. Een wereld van frisse tinten, ondergedompeld in zachtheid.

Accept

Onze winkel maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. We nemen aan dat je akkoord ben als je je navigatie voort te zetten.
Meer informatie?