Over VANO Home Interiors 

VANO Home Interiors
Uitgever van decoratiestoffen en van meubelen

VANO Home Interiors, opgericht en gerund door de familie Van Oost sinds 1959, is uitgever van een collectie hoogwaardige meubel- en gordijnstoffen en van meubelen, passend binnen vele verschillende woonstijlen. De jarenlange ervaring en de rijke traditie van het huis VANO, generatie na generatie doorgegeven, in permanente evolutie binnen de meubelstoffensector, leidt ertoe om uiteindelijk, sinds de jaren ’90, zelf uitgever te worden van een eigen collectie, ontworpen en ontwikkeld in België..
In onze ateliers te Waver hernieuwen onze ploegen het aanbod jaar na jaar, aangepast aan een veranderende wereld in constante evolutie en inspelend op de nieuwste decotrends. De collectie wordt uitgebreid met nieuwe decoratiestoffen: sobere en delicate effen, uitzonderlijke jacquards, schitterende prints, spectaculair borduurwerk, fluweelzachte velours, voiles vol nuances, maar ook meer technische stoffen voor contract of renovatieprojecten.
Ons huis is uitgever van een collectie decoratiestoffen met meer dan 300 referenties, een uiterst compleet gamma voor elke woonwens: zetels, gordijnen, stores of accessoires.

Een nieuwe collectie is het werk en het resultaat van een jaar lang grondig onderzoek. Een unieke zoektocht om te beantwoorden aan de hoge vereisten van onze luxestoffen. Onze collecties groeperen zowel meer gedurfde kleurrijke decors uit stoffen met sublieme materialen en motieven, als meer sobere woonstijlen uit tedere, natuurlijke en zachte stoffen, die uw interieur in geborgenheid en elegantie hullen.

VANO Home Interiors biedt ook een, in België vervaardigde, collectie sofas en zetels aan, prachtige zitmeubelen, tijdloos en comfortabel.

Een collectie die hedendaags en klassiek oogt, die inspeelt op de trends en de creativiteit van hedendaags design, aangepast aan alle actuele woonstijlen. Al onze modellen, van de salonzetel tot de tafelstoel, kan u zelf naar eigen smaak aankleden met het breed gamma hoogwaardige meubelstoffen uit onze collectie.

Passie, creativiteit en kwaliteit

Passie, creativiteit en kwaliteit zijn de basiswaarden van ons merk, daarom herdenken en vernieuwen wij continu onze collecties met nieuwe materialen, nieuwe motieven en nieuwe inspiratie op onze eigen innovatieve manier. In team, samen met onze vertrouwde en ervaren leveranciers en fabrikanten, kiezen wij onze kwaliteitsstoffen en ontwerpen wij onze collecties in functie van de actuele woontrends. Tendenzen analyseren, sfeer creëren, weloverwogen kleurengamma’s ontwikkelen om een nieuwe collectie te ontwerpen die ruimte maakt voor vernieuwing binnen de huidige trends en toch in harmonie blijft met het geheel van de collectie. Hier krijgt het label ‘Inspired in Belgium’ zijn volle betekenis.
Vano Home Interiors is gevestigd in het hart van Europa en op een boogscheut van Brussel en wordt verdeeld via decoratiewinkels, hoofdzakelijk in België en Frankrijk. Het merk VANO is ook te vinden in andere Europese landen en ook internationaal..

ContacTEER ONS

Onze showroom, een ruimte voor professionals 

Een kans om vorige stoffencollecties te herontdekken en de pas binnengekomen nieuwigheden te bewonderen.
De showroom bevindt zich in de firma zelf en vlakbij de voorraden. Deze is bedoeld als een aangename werkruimte voor decoratieprofessionals met de mogelijkheid om door inrichtingen en sferen te reizen met uitstalling van stoffen en kleine meubels uit onze collectie.

De nabijheid van de voorraden, een troef om u een keuze te helpen maken!
Bent u helemaal weg van een materiaal? Wilt u een bepaalde stof zien of aanraken? Wilt uw klant een weergave van een kleur of een motief op een zitbank of op gordijnen? De kracht van de firma ligt hier in de directe toegang tot de voorraad om aan de behoeften van haar klanten te voldoen. U zit op de eerste rij in onze magazijnen en onze adviseurs staan tot uw beschikking voor elk verzoek om informatie.

Een bezoek, met of zonder afspraak.  
Onze showroom is, met of zonder afspraak, toegankelijk voor alle decoratieprofessionals van maandag tot vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur. Uw klanten worden uitgenodigd u te vergezellen om te profiteren van uw advies.
Locatie : Tienne de le Petite Bilande, 1300 Wavre

Ons engagement als uitgever van decoratiestoffen

De kwaliteit van onze stoffen

Onze collectie meubel-en decortatiestoffen groepeert een breed scala kwaliteitsstoffen voor stoffering van zetels, confectie van gordijnen, stores of accessoires. Elke stof uit ons gamma is zorgvuldig uitgekozen door onze medewerkers om u het grootste aanbod aan kwaliteit en prijs te bieden. Onze professionals stellen hun talent en hun know-how tot onze dienst om u maatwerk van onberispelijke kwaliteit te garanderen. Zodra uw project is vervaardigd, volgt een kwaliteitscontrole teneinde u een perfect beschermde bestelling te kunnen leveren. .

Prijstransparantie

Alle informatie betreffende onze produkten, voorwaarden en prijzen zijn duidelijk aangegeven. De prijzen op de site zijn prijzen in Euro, inclusief BTW, rekening houdend met het btw-tarief van toepassing op de dag van w bestelling. Voor onze professionele klanten is de aangegeven prijs gelinkt aan hun tarief en exclusief BTW. De catalogusprijs op de dag van de bestelling is de enige prijs geldig voor de koper. De aangegeven prijzen omvatten de verwerkingskosten van de bestelling, maar geen transport-of leveringskosten, die wisselen volgens de aard van de bestelling. 

Naleving van de leveringstermijnen

We beschikken over een ruime keuze stoffen uit voorraad en anticiperen de vraag teneinde en snelle levertermijn te garanderen. Na bevestiging van uw bestelling krijgt u van ons een indicatie van de levertermijn. Onze ploegen stellen alles in het werk om de bestellingen binnen de best mogelijke termijn te verwerken. Daarnaast werken wij met de meest betrouwbare transporteurs voor de levering. U kan uw zending ook volgen in real time of ons contacteren bij eventuele vragen.

Onze stoffencollecties

Ontdek onze collectie hoogwaardige stoffen. Een ruime keuze kwaliteitsstoffen voor al uw projecten, stoffering van zetels, confectie van gordijnen, stores of accessoires.

Ontdek de collectie

Sofas en zetels

Ontdek onze collectie rechte en moduleerbare sofas en zetels, naadloos passend bij de laatste hedendaagse woonstijlen. Alle modellen kunnen naar eigen smaak bekleed worden met ons gamma luxestoffen.

Sofas en zetels

Sierkussens

Geef uw interieur karakter met ons gamma eigentijdse, prachtige sierkussens, eyecatchers die uw interieur op een persoonlijke, stijlvolle manier verfraaien.

ONTDEK HET GAMMA

Woonsferen en inspiratie

Ontdek onze woonsferen waar natuurtinten en meer gedurfde kleuren wedijveren met uitzonderlijke materialen en exclusieve motieven, voor een perfecte balans.

Ontdek onze collecties


Accept

Onze winkel maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. We nemen aan dat je akkoord ben als je je navigatie voort te zetten.
Meer informatie?