Collectie SALAGOU

Collectie SALAGOU

Magisch, rustgevend en warm

De kleur van terracotta zorgt voor een warme sfeer waarin we even kunnen ontsnappen. Het doet denken aan de aarde in het zuiden en gaat perfect op in dit industrieel decor, zo lijken de metalen poten van het meubilair elegant.  De moderne en stadse lijn van de moduleerbare zitbank OKLAHOMA samen met de kleine zetels PHOENIX geven uniek cachet aan dit decor, dat door het motief YULARA naar een hoger niveau wordt getild. De inslag met chenillegaren geeft de zitbank haar kleur en milde toets. 

Effect van natuurlijke materialen met textuur

MYRIADE, een extra brede stof die een natuurlijk en textuurelement biedt dankzij het effect van het verven in twee tinten. Deze tijdloze stof valt los en charmeert met haar prachtige structuur. Bovendien is MYRIADE gemakkelijk uit te wassen en daardoor bijzonder gebruiksvriendelijk. Het product is beschikbaar in een breed gamma van 24 kleuren.

Elegante zachtheid

 Dit decor is subliem met de stof ERNEST, een Chenille die deze stof zacht doet aanvoelen en een pluizige uitstraling geeft. De stof is behandeld met easy care en wordt gewaardeerd omdat ze stevig is, waardoor ze goed geschikt is voor dagelijks gebruik. We gebruiken ze graag in het kussen MARSALA met een chiné-element voor een etnische, natuurlijke en authentieke stijl.

Accept

Onze winkel maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. We nemen aan dat je akkoord ben als je je navigatie voort te zetten.
Meer informatie?