Collection OTTONE

Collectie OTTONE

Blue is the new black

Een interieur dat de blauwe kleur perfect opneemt in de woonkamer voor een rustgevend en ontspannend effect. We spelen in op de trend met de overheersing van blauwtinten om een geruststellende sfeer vol rust en vertrouwen te creëren.

Het diepe, zeer elegante en intimistische marineblauw heeft zich opgewerkt tot het niveau van de modieuze kleuren door het zwart en de donkere kleuren van onze interieurs te verdringen.

LEON, een effen stof van chenille, uitzonderlijk zacht en dik, geeft dit interieur een zachte en comfortabele toets door de zitbank MISSOURI te sublimeren naar een moderne look. De combinatie van de grijze kleur en de metalen poten van het meubel zorgt voor een volkomen geslaagde eigentijdse en stedelijke toets.

Industriële en etnische elegantie

Huwelijk van een industriële interieurstijl die zich uit in de combinatie van de metalen poten van het meubel met een etnisch patroon. Het geometrisch etnisch patroon PANKA komt volledig tot zijn recht op de zetel VENICE, een cocon van zachtheid met zijn gebogen lijnen en zijn omhullend en warm silhouet.

Gezellige en warme sfee

De missie van een rustgevend salon realiseren door de creatie van een ontspanningsbevorderende omgeving. Hier wordt een gezellige sfeer gecreëerd met behulp van donkerdere tinten blauw in de stof LANOSA, een stof met grote breedte en wollige uitstraling voor een intieme sfeer. De geslaagde gok van een gedurfde sfeer en een mysterieuze, tijdloze en elegante toets.

Accept

Onze winkel maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. We nemen aan dat je akkoord ben als je je navigatie voort te zetten.
Meer informatie?