Collectie CASA DEL SUR

Collectie CASA DEL SUR

HACIENDA - PATIO - PUEBLO

Ontdek het catalogus

Comfort en kleuren, binnen & buiten

Deze collectie bevat de PUEBLO- en PATIO-stoffen die zijn geweven met een polyolefingaren met bijzondere technische eigenschappen: ze zijn wasbaar, uv-bestendig, 100% niet-toxisch en antiallergisch volgens de Oeko-Tex-norm, en bestand tegen vocht, chloor, voedselvlekken en zweet. PUEBLO is gemaakt van een mix van nieuwe garens die de stof een natuurlijke en authentieke stijl geven. HACIENDA van 100% polyester is speciaal ontworpen voor buitengebruik: ideaal om zowel binnen als buiten kleur toe te voegen!

Reis naar het warme zuiden 

De kleuren die opduiken in gedurfde combinaties zorgen voor een elegante en opgewekte sfeer. De perfecte balans van warme en contrasterende tinten creëren een prachtig decoratief en etnisch effect. Deze inrichting onderscheidt zich door de originele patronen en de gekozen kleuren. HACIENDA is een kleurrijk geometrisch patroon gedrukt op polyester weefsel voor buitengebruik. Een eigentijdse touch in vrolijke tinten voor gedurfde inrichtingen.

Etnisch geïnspireerde geometrische patronen

Geometrische patronen blijven de grootste decoratieve impact hebben. PATIO is een klein patroon met speelse lijnen en ruiten - een tijdloos grafisch ontwerp dat mooi past bij PUEBLO voor een binnen- of buiteninrichting vol vrolijkheid en enthousiasme.

 

Accept

Onze winkel maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. We nemen aan dat je akkoord ben als je je navigatie voort te zetten.
Meer informatie?