Collectie CASA DEL SUR

Collectie CASA DEL SUR

Comfort en kleuren in & uit

Deze collectie omvat PUEBLO- en PATIO-stoffen geweven met een polyolefingaren dat uitzonderlijke technische kwaliteiten geeft: de stoffen zijn wasbaar, UV-bestendig, 100% niet-toxisch en anti-allergisch volgens de Oeko-Tex-norm, bestand tegen vocht, chloor, voedsel vlekken en zweet. PUEBLO is gemaakt van een mix van nieuwe garens die het een natuurlijke en authentieke stijl geven. HACIENDA, is een 100% polyester speciaal ontworpen voor buitengebruik: genoeg om zowel binnen als buiten kleur te brengen!

Reizen in de hitte van het Zuiden

.Gedurfde combinaties waarin kleuren worden onthuld in een elegante sfeer vol vreugde. Een perfecte balans van warme en contrasterende tinten die een prachtig decoratief en etnisch effect creëren. Een decor dat evenzeer schittert door de originaliteit van zijn patronen als door de keuze van zijn kleuren. HACIENDA is een kleurrijk geometrisch patroon gedrukt op een polyester canvas voor buiten. Een eigentijdse touch in vitaliserende tinten voor gewaagde decoraties.

Geometrische patronen met etnische inspiratie

Geometrische patronen blijven een van de meest decoratieve. Een spel van lijnen en tegels, PATIO is een klein patroon met een tijdloos grafisch ontwerp dat goed past bij PUEBLO voor een binnen- of buitendecoratie vol vrolijkheid en enthousiasme.

Accept

Onze winkel maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. We nemen aan dat je akkoord ben als je je navigatie voort te zetten.
Meer informatie?