Collectie ESCAPADE

Collectie ESCAPADE 

Even alles vergeten in&out

Uitnodiging om even te ontsnappen in een buitensfeer met een uitgekiende decoratie tot in de kleinste details en afwerking. CAGLIARI en AJACCIO bekleden de meubelen van Vincent Sheppard met elegantie, spelend met het kras- en chiné-effect. Een mooie en genereuze geweven structuur met polyolefinegaren waardoor onze stoffen een bijzondere weerstand krijgen voor aangepast gebruik binnen en buiten.

Kunst en materie

Stoffen staan bij ons centraal. In onze modehuizen worden hun attributen nu ook ingezet om het buitenleven meer charme te geven. Het bewijs hiervan wordt geleverd door de hoogwaardige TOUNDRA, een stof op brede rol met pluizend en krullend effect die zorgt voor flexibiliteit en lichtheid van uw gordijnen. Sterk gelijkend op de ruwe vezels biedt het krullende effect van linnen een ruw en geraffineerd karakter voor een origineel en onverwacht effect zowel binnen als buiten. Ontdek ook OULAN, een brede streep uit de EVEREST-collectie. Ton-sur-ton, de streep komt naar voren dankzij een materiaaleffect en de inzet van een lusgaren.

Feestelijke zachtheid

Een decor met goed verankerde tinten in de actuele trends: wit, beige, roze, een chromatische palet die zonder twijfel doet denken aan de zachtheid van de zomer en zin doet krijgen naar kalmte, zachtheid en sereniteit. De nuances van dit decor zijn terug te vinden op aangepast meubilair en accessoires voor buiten. Gegarandeerde zachtheid van de bekledingsstoffen die niet moeten onderdoen voor hun tegenhangers van het salon binnen.

Accept

Onze winkel maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. We nemen aan dat je akkoord ben als je je navigatie voort te zetten.
Meer informatie?