Collectie FLOREANA

Collectie FLOREANA

Een verbluffende tuin

Breng de lente in huis met dit oversized en romantisch bloemenmotief. Mooi weer in zicht? Profiteer ervan om uw huis op te fleuren en om te vormen in een verbluffende tuin. Met hun prachtige kleuren en weelderige vormen zorgen deze bloemen voor een bubbel van genot.

Heldere en vrolijke kleuren

Een originele creatie in frisse en heldere kleuren: purperrood, oranje, zonnegeel, salie. Een frisse en dynamische uitbarsting van kleuren die uw interieur opvrolijken en laten stralen. Een schitterende stijl zowel door de originaliteit van de motieven als door het kleurenpalet.

High Performance kwaliteit

Deze collectie omvat jacquards geweven met een ultrasterke draad met uitzonderlijke technische kwaliteiten die zowel binnen- als buitengebruik mogelijk maken. Deze stoffen zijn wasbaar, UV-bestendig, 100% niet giftig en antiallergeen volgens Oekotex-norm, bestendig tegen vocht, chloor, voedselvlekken en zweetvlekken.

Accept

Onze winkel maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. We nemen aan dat je akkoord ben als je je navigatie voort te zetten.
Meer informatie?