Collectie REFUGE

Collectie REFUGE

Etnische geometrische motieven

CURCUMA is een geometrische print op linnen, een afwisseling van warme tinten, geverfd als een aquarel, met verwassen en elkaar overlopende kleuren, voor een gezellige en rustgevende ambiance. NAZCA: een gestructureerde jacquard geïnspireerd op de Nazcalijnen van de befaamde peruaanse site. Een all-over tekening, met een effen ketting en een gekleurde inslag, voor een eerder klassieke etnic-chic stijl. Prachtig voor stoffering van een bijzetstoeltje of voor accessoires.

Soberheid en sereniteit

Sobere, natuurlijke, warme aardse kleuren: katoen, krijt, graniet, laurier, klaproos, rogge, klei, pollen, mimosa, terracotta, curcuma, als een kruidenpalet dat subtiel in het decor is verwerkt. Aarderood en curcumageel associëren zich perfect voor een knusse, gezellige sfeer.

Zachte en authentieke materies

Deze effen en faux-uni stoffen geïnspireerd op ambachtelijke weefsels geven uw interieur een etnische, natuurlijke en authentieke stijl. De getextureerde chenilledraad zorgt voor een zacht en donzig aspect, ideaal om te cocoonen. De effen stoffen krijgen een speciale eindbehandeling die ze versoepelen waardoor ze nog zachter en soepel aanvoelen.

Accept

Onze winkel maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. We nemen aan dat je akkoord ben als je je navigatie voort te zetten.
Meer informatie?