Collectie BERBER

Collectie BERBER

De traditionele motieven van de Maghreb

Een etnische mix gebaseerd op de cultuur van de Berbers. De motieven van BERBER, MAURES en TANGER zijn rechtstreeks afgekeken van de stoffen en vloerkleden van Beni Ouarain uit Noord-Afrika. Nieuwe ruitvormen, een natuurlijk beige achtergrond en een grafisch, zwart, geometrisch motief. Motieven die etnische of moderne inrichtingen een lichte, sobere en elegante uitstraling geven.

 

Tijdloze neutrale kleuren

Effen en semi-effen kleuren, maar ook prints in een natuurlijk, neutraal kleurenpalet: witte en beige tinten, grijs en zwart. Neutrale kleuren hebben als voordeel dat ze niet uit de mode geraken en zijn dus perfect voor een tijdloze en rustgevende inrichting waarbij de kleuren gegarandeerd een harmonieus geheel vormen. 

Materialen met een mooie structuur

De stoffen uit deze collectie zijn geweven met polyolefinedraad met technische eigenschappen. Hierdoor zijn ze bestand tegen licht, kunnen ze binnen en buiten worden gebruikt, zijn ze wasbaar en bestand tegen schimmel, chloor en vlekken. Naast deze technische eigenschappen hebben de stoffen ook een bijzondere structuur, voornamelijk door het gebruik van bouclégaren, wat een oneffen effect geeft.

Accept

Onze winkel maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. We nemen aan dat je akkoord ben als je je navigatie voort te zetten.
Meer informatie?