collection EVASION

Collectie EVASION

Motieven die een exotische wind door je interieur blazen.

Een mix van borduursels, prints, jacquards met etnische motieven geïnspireerd op de ambachtelijke traditionele motieven van over heel de wereld. Zuid-Amerika voor CARACAS, een veelkleurige broderie met reliëf. Reis naar Australië met YULARA, een chenille jacquard met aboriginal motieven. Brazilië en SAMBA, een broderie met bruisende graphics. HANOI en Viëtnam met een hernieuwend klein verspreid motief in reliëf.

Een woonstijl vol tonische kleuren, vitaliteit en vreugde.

Dit kleurengamma blaast een wind van vitaliteit en frisheid door uw interieur met felle, heldere, pittige kleuren , in evenwicht met de meer klassieke kleuren: knalgeel, lindegroen, kumquat, lagoon, lime, hemelsblauw, papaverrood. Een harmonieuze woonstijl vol punch en enthousiasme.

Een karaktervolle mix en match.

Een bont samenspel van materies en texturen om een origineel en buitengewoon interieur te creëren. Een stijl met borduursels en jacquards met originele en inspirerende kleuren voor een gewaagde woonstijl met karakter. De chenilledraad uit viscose zorgt voor een verrassende glans.

Accept

Onze winkel maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. We nemen aan dat je akkoord ben als je je navigatie voort te zetten.
Meer informatie?