Ontdek onze catalogus

Ontdek en download alle VANO catalogus.

Stoffen catalogus 2021

Collectie 2021

Laat u verleiden door de schoonheid van de verschillende en gevarieerde stijlen die speciaal zijn ontworpen en bedacht volgens de decoratieve trends van het moment. Uitzonderlijke materialen, innovatieve technische processen, een kleurenpalet dat natuurlijke tinten combineert met meer gewaagde kleuren.

Ontdek het catalogus

Sofas catalogus 2021

Collectie 2021

Vind in deze catalogus alle modellen van onze lijn moduleerbare banken en onze kleine stoelen. Alle modellen kunnen worden aangepast met ons assortiment premium meubelstoffen.

Catalogus downloaden

Kussens catalogus 2021

Collectie 2021

Vind in deze catalogus het onze nieuwe gamma VANO-kussens. Een selectie sierkussens variërend van de meest natuurlijke tinten tot de meest gewaagde kleuren. Een decoratief tintje voor je interieur of exterieur met onze buitenkussens.

Ontdek het catalogus

Stoffen catalogus 2020

Collectie 2020

Ontdek de nieuwe 2020 collectie die een ruime keuze aan meubelstoffen met verscheidende materialen en texturen, met inspirerende tinten en exclusieve motieven biedt.

Catalogus downloaden

Kussen catalogus 2020

Collectie 2020

In ons gamma vindt u zalig zachte kussens zowel in natuurtinten of met meer kleur. Vind het kussen dat die ultieme toets aan uw interieur geeft en kies de vulling, synthetische vezels of pluimen voor een zachte, fluffy vulling.

Catalogus downloaden

Sofas catalogus 2020

Collectie 2020

Recht of moduleerbaar, met een harde of een zachte zitting, meer of minder diep, met afhoesbare kussens…, u bepaalt zelf naar eigen keuze de vorm, de breedte en de stijl die u wil doorvoeren in uw interieur.

Catalogus downloaden

Stoffen catalogus 2019

Collectie 2019

Een catalogus die al onze meubelstofcollecties 2019 in afbeeldingen presenteert. Vind verschillende inspiratie in originele en stijlvolle sferen.

Catalogus downloaden

Stoffen catalogus 2018

Collectie 2018

Pittige en levengevende kleuren, geometrische figuren door de schandinavische deco geinspireerd waar de ruiten zich vrij verbuigen. Reliefweefsels gecontrasteerd door schitterende en minder heldere schakeringen, spectaculaire figuren. Een collectie die zich in het hedendaagse inplant.

Catalogus downloaden

Stoffen catalogus 2017

Collectie 2017

De nieuwe VANO stoffen collectie heeft tegenstrijdige werelden samen gebracht; schitterend rood door het warme zuiden bezield, naruurlijke en zachte tinten door het frisse noorden bezield. Stoffen door de geschiedenis heen beinvloed en verder hedendaagse weefsels. Het oude en het nieuwe wonen samen met aangrijpende tegenstellingen.

Catalogus downloaden

Accept

Onze winkel maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. We nemen aan dat je akkoord ben als je je navigatie voort te zetten.
Meer informatie?