Collectie SAGUARO

Collectie SAGUARO 

Express ontspanning

De behoefte om even af te haken, tot rust te komen en opnieuw aan te knopen met de natuur blijkt uit ons verlangen naar de inrichting van het buitenleven. Het lage tuinmeubilair bestaande uit een grote hoeksofa LEO van Vincent Sheppard bedekt met de hoogpresterende stof ORIENT nodigt uit om knus tussen de kussens te kruipen en zich volledig te ontspannen. Gewoon nog een paar vetplanten of exotische planten toevoegen om het plaatje volledig te maken en de kracht en de weldadigheid van de levendige kleuren helemaal te laten doordringen in een vegetatieve atmosfeer. Kies voor het diepblauw, zongeel, fuchsiaroze, flashoranje van de NAVAJO-en LEON-kussens voor een exotische peptoets op een geheel van heldere kleuren.

Inspirerend en geïnspireerd

De ideale buitenruimte is een ruimte waar men zich goed voelt, waar men graag wil vertoeven om zich te ontspannen en even te ontsnappen uit de dagelijkse sleur. Het idee is om een klein paradijslijk hoekje te creëren om er een geschikt en cosy tuindecoratie te maken om helemaal in weg te dromen. Kies voor het schitterende STEPPE-gordijn op brede rol met chiné-aspect dat zachtheid en elegantie geeft aan uw decor.

Verfrissend en kleurrijk

We laten ons inspireren om het trendy jungledecor door te kiezen voor accessoires in levendige en exotische kleuren om te contrasteren met een tuinmeubilair in heldere tinten voor een zachte touch. De bleu Lagoon van de HANOI en AJACCIO-kussens zorgt voor een frisse sfeer buiten om de geest helemaal leeg te maken en te ontsnappen naar verre oorden om u beter te herbronnen. Ideaal om even te ontsnappen op de sofa.

Accept

Onze winkel maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. We nemen aan dat je akkoord ben als je je navigatie voort te zetten.
Meer informatie?