Collectie LAURA

Collectie LAURA

Poëtische kleur bij uitstek

Het pastelroze van de stof BONIFACIO, teken van elegantie en vrouwelijkheid, past perfect bij de grijstinten van de confecties PAPYRUS om een zachte en rustgevende sfeer te creëren, met een gevoel van lichtheid.

Wij combineren deze pasteltinten graag met lichte kleuren en zachte en delicate materialen om de zachte sfeer van dit interieur voort te zetten.

Natuurlijk en zacht

Een warm interieur, badend in een zacht licht dankzij de stof met grote breedte PAPYRUS. De ketting- en inslagdraden met royale en onregelmatige structuur, doen denken aan het heel natuurlijke uitzicht van linnen. Een sfeer van rust en ontspanning in een licht interieur.

Vrouwelijk en subtiel aura

De poederroze tint is in dit decor nadrukkelijk aanwezig en doet het interieur door volledig tot haar recht te komen op de zetel PHOENIX met omhullende allure en afgeronde vormen voor een vrouwelijk interieur. Deze is beschikbaar in een groot aantal tinten die u hier ziet op de kussens MARSALA en YULARA, met materialen en tinten die uw interieurdecoratie verzachten. De luchtige structuur van de confecties PAPYRUS zorgt voor een delicaat, bijna intiem licht.

Accept

Onze winkel maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. We nemen aan dat je akkoord ben als je je navigatie voort te zetten.
Meer informatie?