Collectie OURANOS

Collectie OURANOS 

KAPPA - NAOS - LAMBDA - ADARA - SIGMA - MIMOSA

Slow design en stijl

Dit is een ecologische verantwoorde decoratie die ethiek en stijl combineert. Het bewuste productieproces en de duurzame en recyclebare materialen respecteren het milieu. In de textieltrends zien we veel ‘made in Europe’ opduiken, naast energiezuinige vezels en recyclingmethodes die de circulaire economie bevorderen. Dit decor doet spontaan vertragen, en dat is precies wat we willen bereiken: de aandacht terug verschuiven naar wat echt belangrijk is.

Een strakke en warme inrichting

We kiezen voor zachte kleuren als wit, beige en grijs, gecombineerd met mooie accessoires en natuurlijke materialen. Een minimalistisch en functioneel design waar elk voorwerp zijn plaats en zijn nut heeft. De raampartij laat het daglicht subtiel binnen met gordijnen en inbetweens.

XXL: bigger is better

De trend van grote schuifdeuren, gigantische raampartijen, XXL-openingen … We kunnen er niet omheen! De verbinding met buiten wordt steeds belangrijker en de huisopeningen worden steeds groter. De grote openingen voegen een moderne toets toe en zorgen voor overvloedig natuurlijk licht en een wezenlijk ruimtegevoel. Een mooie aankleding van die grote elementen blijft natuurlijk belangrijk. KAPPA, NAOS, LAMBDAADARA en SIGMA met breedtes tot wel 325 cm bieden de ideale oplossing om ramen op te luisteren met zacht aanvoelende stoffen met een weelderige val.

  

 

Accept

Onze winkel maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. We nemen aan dat je akkoord ben als je je navigatie voort te zetten.
Meer informatie?