Collectie OSLO

Collectie OSLO

Zachtheid en cocoonen als hart van uw interieur

Het Scandinavisch design, met zijn natuurlijke materialen, strakke lijnen, minimalisme en hedendaags ontwerp, is uiterst geschikt voor dit salon, een echt gezellige leefruimte om te cocoonen. Het ontwerp van de sofa NEBRASKA zorgt voor gezelligheid, terwijl de kleine zetel SOHO met zijn ronde vormen een gevoel van rust en comfort oproept. Er wordt gespeeld met de helderheid van witte tinten, zowel op de sofa RIAD of dankzij SHERPA, een stof met grote breedte die de warme sfeer van de Scandinavische stijl vervolledigt.

Natuurlijke, zachte en stevige materialen

In dit decor wordt gebruik gemaakt van materialen met natuurlijk uitzicht, zacht en ruw zoals hout, ode aan de natuur en het bos, die uw interieur warm en bijzonder maken. Om de zachtheid van de Scandinavische stijl volledig tot haar recht te laten komen, kiest u voor gezellige en stevige materialen met SHERPA en GOBI, stoffen op brede rol, geweven in een garen met hoge prestaties.  GOBI is een decoratieve streepjesstof die met haar pluizige uitzicht een natuurlijk wollig garen imiteert. Haar uitzicht en aanvoelen voeren ons naar een warme en comfortabele plek.

Zachte en rustgevende kleuren

Om consistent te blijven met de Scandinavische stijl, volgen we de kenmerkende kleuren die neutrale, lichte tinten en voornamelijk wit bevatten, vaak geaccentueerd door pasteltinten. Met het verlangen naar een gezellig en elegant interieur maken we gebruik van kenmerkende decoratieve voorwerpen, zoals zachte kussens in natuurlijke tinten. AJACCIO speelt met het streep- en chiné-effect. Samen met BONIFACIO zijn de stoffen speciaal ontworpen voor de stoelbekleding. Een mooie en royale structuur geweven met een fantasiegaren voor een natuurlijke en elegante uitstraling.

Accept

Onze winkel maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. We nemen aan dat je akkoord ben als je je navigatie voort te zetten.
Meer informatie?