Collectie ARCHIPEL

Collectie ARCHIPEL

Rust en sereniteit

De textuur van de stoffen in de ARCHIPEL-collectie is een ode aan de diversiteit van de eilanden, waarbij oppervlakken met texturen die doen denken aan fijn strandzand worden gemengd met stoffen als FOGO en BOA VISTA die doen denken aan de delicate golven van de oceaan. Stoffen die gedurfde, gulle texturen onthullen, die uitnodigen tot aanraken en sensaties van rust en sereniteit oproepen. Het gebruik van polyolefine garens creëert stoffen die zowel weelderig als praktisch zijn, omdat ze het High Performance label dragen.

Natuurlijke eenvoud

Geïnspireerd door de natuurlijke schoonheid van de eilanden, vertelt elke stof in de "ARCHIPEL"-collectie een betoverend verhaal en biedt een uitzonderlijke visuele en zintuiglijke ervaring, die de essentie van rust en ontsnapping in het hart van uw leefruimte vastlegt.

Een zachte, verfijnde sfeer

De stoffencollectie ARCHIPEL roept de tijdloze elegantie van natuurlijke landschappen op, met de ingetogen, rustgevende schoonheid van neutrale tinten. Elke stof in deze collectie is een ode aan de subtiliteit van natuurlijke tinten, met de nadruk op wit, beige en grijs, die harmonieus samengaan in een zacht, verfijnd palet. De witte tinten roepen de zuiverheid en helderheid van smetteloze stranden op, terwijl de beige tinten doen denken aan de zachte warmte van zand dat door de zon wordt gestreeld.

Accept

Onze winkel maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. We nemen aan dat je akkoord ben als je je navigatie voort te zetten.
Meer informatie?