Collectie ZEN

Zachte eenvoud

Speel op safe voor een inrichting die nooit uit de mode raakt met effen en semi-effen kleuren die gemakkelijk te combineren zijn. NAGOR, een jacquard stof die tegelijk natuurlijk en stijlvol is, doet denken aan prachtige weefsels van raffia. De delicate tinten lijken op de natuurlijke kleurschakeringen van plantaardige vezels en maken deze inrichting zacht en harmonieus.

Natuurlijke kleurschakeringen en delicate tinten

De neutrale tinten zijn zacht en subtiel en creëren een rustgevende, kalmerende sfeer. Deze kleurnuances zijn heel verfijnd en elegant en geven uw interieur een zuivere en harmonieuze uitstraling.  Ze zijn klassiek en tijdloos en geraken nooit uit de mode. Door ze te mengen ontstaan er nuances en een mooi kleurverloop in de ruimte.

De elegantie van mooie materialen

Bij deze collectie staat soberheid voorop. Mooie semi-effen kleuren worden gecombineerd met gemengde stoffen zoals katoen, linnen, viscose en polyester. Hun structuur geeft het interieur op een subtiele manier elegantie en verfijning.

Accept

Onze winkel maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. We nemen aan dat je akkoord ben als je je navigatie voort te zetten.
Meer informatie?