Collectie METROPOLIS

Collectie METROPOLIS

Een modern geometrisch motief

Met lijnen en ruiten worden uitgesproken geometrische vormen gecreëerd om een nieuwe dimensie te verkrijgen met veel volume en beweging. Een mise-en-scène van zuivere geometrische vormen die de inrichting een moderne uitstraling geeft. Het enigszins hypnotiserende motief geeft de ruimte dynamiek en zorgt voor een opvallend accent.

Betoverende moderne kleuren

Zowel de inrichting in zijn geheel als de motieven van de stof METROPOLIS demonstreren knap hoe het gebruik van contrasterende kleuren een harmonieus resultaat op kan leveren. Ook de kleur van het jaar 2020, Classic Blue Pantone, is erin te vinden. Dit is een tijdloze kleur voor een rustgevende en elegante sfeer. Door er een beetje oranje aan toe te voegen met Tangerine Tango wordt het geheel wat gedurfder, opgewekter en levendiger. Een geslaagde combinatie voor een elegante, verkwikkende en moderne inrichting.

Spel van kleuren en texturen

In deze inrichting zijn verschillende zowel moderne als elegante materialen op een harmonieuze manier met elkaar gecombineerd. Er is gespeeld met contrasten door geavanceerde materialen te combineren met stijlvolle en elegante materialen. METROPOLIS, een jacquard stof geweven met polyolefinedraad met geavanceerde technische eigenschappen, zorgt voor extra dynamiek en grafische elegantie. PALACE, een velours stof met een matte, lichte uitstraling, voegt een elegant accent toe en geeft een bijzonder stijlvol resultaat.

Accept

Onze winkel maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. We nemen aan dat je akkoord ben als je je navigatie voort te zetten.
Meer informatie?