Collectie AZROU

Collectie AZROU

Abstract expressionisme

Een collectie waarin motieven en kleuren te over zijn. De geometrische prints en de etnische trend van deze collectie doet dromen van verre reizen, avontuur en ongerepte natuur. AZROU is een niet-figuratieve print die is gebaseerd op het abstract expressionisme. De kleuren en vormen die met elkaar in harmonie zijn, creëren een bijzonder en opvallend decoratief effect.

De kleuren van de aarde

In dit interieur vol kleur verwarmt de overvloed van de tinten de ruimte en waant men zich in verre oorden. Een reis door een kleurenpalet met warme kruidige kleuren zoals kurkumageel, roodachtige rauwe sienna, terracotta, kers en pruim in combinatie met groene en blauwe tinten voor een frisse wind.

Zoektocht naar de essentie

Het motief AZROU is gedrukt op linnen, een mooi natuurlijk materiaal dat goed past bij deze zoektocht naar de essentie en naar zachtheid. Dat wordt gecombineerd met het velours SUNSET met rechte en korte haartjes die de stof uitermate modern maken en voor een zijdeachtige uitstraling zorgen. Een prachtige mix van materialen om een stijlvolle sfeer te creëren, voor zowel klassieke als moderne inrichtingen.

Accept

Onze winkel maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. We nemen aan dat je akkoord ben als je je navigatie voort te zetten.
Meer informatie?