Collectie NAVAJO

Collectie NAVAJO

Eerbetoon aan traditionele Indiaans-Amerikaanse Navajo-stoffen

Bekleed met deze etnische stoffen schitteren deze kussens door een mengsel aan motieven voor een kleurrijke sfeer en een uitheemse stijl. Gedurfde associaties van heldere kleuren voor een elegante en aanstekelijke sfeer.

Gedurfde en dynamische kleuren

Of ze nu geometisch zijn of etnisch, de stoffen uit deze collectie combineren door het subtiele spel van tonische kleuren. Gedurfde associaties voor een flamboyant interieur voor zij die het leven bekijken door een roze bril, in mintgroen, blue lagoon of elektrisch oranje. Een perfect evenwicht van gedurfde kleuren, warme en contrasterende tinten die een mooi decoratief en etnisch effect creëren.

Topstoffen

De collectie groepeert stoffen jacquarts met ultra performant dun garen en uitzonderlijke technische kwaliteiten. De stoffen zijn wasbaar, bestand tegen UV, 100 %, niet-toxisch en antiallergeen volgens de Oeko-Tex norm, bestand tegen vocht, chloor, vlekken van etensresten en zweet. Alles wat u nodig hebt om binnen en buiten kleur te brengen!

Accept

Onze winkel maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. We nemen aan dat je akkoord ben als je je navigatie voort te zetten.
Meer informatie?