CAN

Onze gamma sofas en zetels

Sofas en zetels zijn prominente meubelstukken in uw salon en moeten dus met zorg worden uitgekozen qua stijl en comfort. Recht of moduleerbaar, met een harde of een zachte zitting, meer of minder diep, met afhoesbare kussens…, u bepaalt zelf naar eigen keuze de vorm, de  breedte en de stijl die u wil doorvoeren in uw interieur. En precies omdat de stof en de kleur zo belangrijk zijn en net dat verschil kunnen maken, zijn al onze modellen personaliseerbaar met onze hoogwaardige stofferingsstoffen.

Ontdek het CATALOGUS

Er zijn 46 producten

Showing 1 - 24 of 46 items

Onze andere producten

Onze sierkussens

Geef uw interieur karakter met ons gamma eigentijdse, prachtige sierkussens, eyecatchers die uw interieur op een persoonlijke, stijlvolle manier verfraaien.

Ontdek het gamma

Onze stoffencollecties

Ontdek onze collectie hoogwaardige stoffen. Een ruime keuze kwaliteitsstoffen voor al uw projecten, stoffering van zetels, confectie van gordijnen, stores of accessoires.

ontdek de collectie

Onze verschillende modellen sofas, zetels en stoelen

VANO stelt u een sublieme zetellijn voor, vervaardigd in België, met zetels en stoelen die zorgen voor raffinement in uw interieur. Eigentijds of klassiek, onze collectie speelt in op de trends en de creativiteit van hedendaags design, aangepast alle actuele woonstijlen.

Comfort voor elke smaak en woonwens

Kies de stijl die het beste aansluit bij uw wensen: zachte of harde schuimvulling, een diepe zitting of een hoge rug.. bij ons vindt u zeker uw gading. Sommige zetelmodellen hebben afneembare hoezen voor meer onderhoudsgemak. Ontdek ook ons gamma sierkussens: een paar sierkussens  maken uw zetel af en restylen uw interieur.

Moduleerbare en personaliseerbare zittingen met onze meubelstoffen

Al onze modellen kunnen naar eigen keuze en stijl gestoffeerd worden uit ons ruim gamma hoogwaardige meubelstoffen, speciaal ontworpen voor stoffering van zetels en stoelen. Kies voor Easy Care of High Performance stoffen voor een duurzaam en onderhoudsvriendelijk meubel. VANO beschikt over een breed gamma stofferingsstoffen, effen, met een motief, in neutrale of meer kleurige tinten, om de essentiële ultieme toets aan uw salon te geven.

Rechte sofas: met harde, zachte of omhullende zitting, beschikbaar in verschillende breedtes, (2-, 3-zit, of meer) om de ruimte van uw salon optimaal te benutten.

Moduleerbare sofas: de ideale oplossing voor een gezellig comfortabel salon. U kiest zelf de samenstelling om uw sofa op maat te ontwerpen: meridienne, batard, voetbank, bank, chauffeuse…  Creëer de perfecte sofa voor uw interieur door de verschillende elementen naar keuze te combineren.

Accept

Onze winkel maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. We nemen aan dat je akkoord ben als je je navigatie voort te zetten.
Meer informatie?