Collectie MEHARI

Collectie MEHARI

Zachte en rustgevende kleuren

Cocoonen in een sfeer van natuurlijke en blauwgrijze tinten. Het wit en de neutrale kleuren zorgen voor licht, een moderne sfeer waarin de gekozen kleuren bijzonder goed uitkomen. De kleur komt van de toetsen: ijsblauw of blauwgrijs, pasteltinten of zachte kleuren zorgen voor een rustgevende sfeer, perfect om te ontspannen.

Een sobere etnische inspiratie

Pastelkleuren en natuurlijke tinten worden gedynamiseerd door contrasterende grafische motieven. In dit decor is MEHARI het beste geschikt voor een store of een kussen. Het betreft een bedrukking op een katoenen en linnen weefsel dat de indruk van strepen geeft . Geïllustreerd met een ritmische en kleurige graphic zorgt deze etnische stijl voor authentieke toets die heel decoratief is.

Zachte materialen

De zetel YORK bekleed met de stof ERNEST heeft een zacht en wollig uitzicht, ideaal om te cocoonen.De effen chenille werd "Easy Care"-behandeld om nog zachter en performanter te zijn. Een speciale behandeling om vlekken gemakkelijk te verwijderen. Ze kunnen eenvoudig met water en zeep worden weggeveegd . Het product is beschikbaar in een gamma van 46 kleuren.

Accept

Onze winkel maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. We nemen aan dat je akkoord ben als je je navigatie voort te zetten.
Meer informatie?