Collectie PRISMA

Collectie PRISMA

Vernieuwende geometrische motieven

Deze grote motieven zullen uw interieur verfraaien, zowel voor het aankleden van uw ramen met confectiegordijnen of voor sierkussens. PRISMA, een druk op linnen, zoals een met de hand getekend dessin, met onvolkomenheden, onschuldig, spontaan en levendig. TANGO, een wervelende streep, als een dans, vernieuwend met een visgraatmotief. Wij zijn onder de indruk van de delicate, verfijnde broderie. De kleine motieven worden beter gebruikt voor stoffering van zetels. PANKA, met een knipoog naar de grote Oosterse waaiers, is een tweekleurige jacquard met een natuurlijke kettingdraad en een gekleurde inslagdraad, hier afgebeeld als stoffering voor de VENICE zetel.

Bonte dessins voor een warme sfeer

Een collectie vol motieven en kleur. TANGO bestaat in twee kleuren: oranjerood, voor een meer klassieke stijl, of turkoois, roze en geel, fris en meer gedurfd. PRISMA is als een schitterend glasraam, vol kleur en licht. Een spel van contrasten in een harmonie van kleur, makkelijk te matchen met één van de vele kleuren uit de compositie.

Een karaktervolle mix en match.

Een bont samenspel van materies en texturen om een origineel en buitengewoon interieur te creëren. Een stijl met borduursels en jacquards met originele en inspirerende kleuren voor een gewaagde woonstijl met karakter. De chenilledraad uit viscose zorgt voor een verrassende glans.

Accept

Onze winkel maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. We nemen aan dat je akkoord ben als je je navigatie voort te zetten.
Meer informatie?