Collectie ETERNITE

Collectie ETERNITE

Tijdloos, neutraal en trendy

Als symbool van soberheid en elegantie heeft het grijs liefhebbers van een simpele en pure decoratie voor zich gewonnen.

De grijze tinten zijn minder hard dan zwart en genuanceerder dan wit, zo zijn ze trendy en tijdloos, ideaal voor een chique en charmerende decoratie. Nuances die uw salon een cozy en verfijnde uitstraling geven.

De stijl klassiek-chic

Evenwicht en harmonie in deze decoratie waarin zachte en klassieke en elegante materialen met elkaar worden gemengd. NAZCA onthult een all-over ontwerp dat voor een chique en klassieke stijl zorgt in uw interieur. ORTISEI, een faux-uni met een vlecht- en chiné-effect met een teflonafwerking. Hij geeft de zitbank CALIFORNIA een mooie matheid door de dikte van het traditionele en milde weefgaren.

Zacht en licht

Een spel van licht en transparantie met extra brede stoffen die speciaal zijn ontworpen om uw interieur een elegante en verfijnde uitstraling te geven. De luchtige structuur en het lichte aspect van ILLUSION geven unieke lichteffecten aan uw interieur voor een onvergelijkbaar lichte sfeer.

Accept

Onze winkel maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. We nemen aan dat je akkoord ben als je je navigatie voort te zetten.
Meer informatie?