Collection SING

Collectie SING

Een woonstijl met een vleugje retro

SING is een all-over geometrisch motief, met nostalgie naar de ronde motieven van de jaren 60-70. Deze stof is vooral geschikt voor stoffering van zetels, en is ook beschikbaar in afgebiesde sierkussens. Verkrijgbaar in een gamma van 4 veelkleurige tinten. Hier wordt SING gecombineerd met LEON, een effen chenille.

Een diep, warm en elegant kleurenpalet

Met SING en LEON vinden we de actuele trendy kleuren terug: de essentiële en tijdloze neutrale kleuren, blauwgroen en bosgroen. De groennuances spelen hier de hoofdrol. Een gewaagde en betoverende kleur die een natuurlijke, rustgevende sfeer creëert. Diepgroen voelt steeds behaaglijk aan in een salon, in combinatie met gebroken wit of beige tinten.

Zachte materies

SING is een jacquardvelours en LEON een effen chenille die uiterst zacht en fluwelig aanvoelen. Een zetel, zo zacht en cosy dat je je er onmiddellijk in wil nestelen om te cocoonen. Een chique en elegante woonstijl voor een warm en knus interieur.

Accept

Onze winkel maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. We nemen aan dat je akkoord ben als je je navigatie voort te zetten.
Meer informatie?