CURVE Collectie

Collectie CURVE

Gedurfde, ronde vormen

In de jaren 70 waren gedurfde, geometrische vormen en patronen prominent aanwezig. Er werd gespeeld met lijnen en bijzondere motieven. ELECTRE sluit mooi aan bij deze decotrend en creëert afwisseling met grote welvingen die mooie ronde en gedurfde vormen aftekenen met uiteraard een overdaad aan warme kleuren, net zoals in de seventies. Deze prints zijn hét kenmerk van het vrijzinnige tijdperk.

Een verlokkelijk en kleurrijk rustmoment

Warme kleurenpaletten, oker- en bruintinten, veelkleurige en speelse concepten, en lage en gezellige meubels – het komt allemaal terug. We combineren bruine meubels met okertinten voor rustgevende en gesofisticeerde interieurs die de geest doen ontspannen. MALMO en HELSINKI met hun ronde vormen biedt zacht comfort.

Aangename materialen voor een ontspannen omgeving

In de jaren 70 werden materialen als plexiglas, plastic en shaggy hoogpolige vloerkleden gebruikt, maar in 2023 ziet het er rustiger en netter uit. Ouderwets blijft achterwege en enkel het beste van het vroegere design blijft behouden. De HELSINKI-sofa is een gezellig en aangenaam meubelstuk dat uitnodigt om lui onderuit te zakken. De bekleding met ALLANA, ultra zacht en elegant met een ruw en verfijnd karakter.

Accept

Onze winkel maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. We nemen aan dat je akkoord ben als je je navigatie voort te zetten.
Meer informatie?