Collection GATSBY

Collectie GATSBY

De chic van de Roaring Twenties

Veloursstoffen met print of jacquard voor deze collectie meubelstoffen, ontworpen voor stoffering van zetels en stoelen. Twee uitzonderlijke prints op katoenvelours: GEMS: als in een lapidarium schetst deze buitengewone print een verzameling macrofoto’s van halfedelstenen. Een tekening vol contrasten die de luxecodes tart. BASTILLE is een geometrische jacquard met een tegelmotief

Diepe kleuren

Dit gamma contrasterende kleuren is open en eerlijk: goudgeel, asgrijs, gitzwart, parelgrijs, glazuurwit. Diepe, stralende kleuren voor een schitterende decors. De donkere tinten zorgen voor een  juiste balans in contrast met de gouden accenten van het decor.

Rijkelijke velours

Deze collectie omvat verschillende velours. GEMS en BUFFALO, twee bedrukte katoenvelours. BUFFALO, een print met een aspect van verweerd leder. Perfect voor een clubfauteuil of een gecapitonneerde zetel. BASTILLE is een jacquard, als een symmetrische vloer, of met de nauwkeurigheid van een geometrisch bouwwerk. De fluwelen tegels met dikke, volle haren contrasteren met de gestructureerde achtergrond.

Accept

Onze winkel maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. We nemen aan dat je akkoord ben als je je navigatie voort te zetten.
Meer informatie?