Collectie PASHA

Collectie PASHA

Prachtig in al zijn eenvoud

Een eenvoudige inrichting die heel bijzonder wordt door de texturen. Stoffen met prachtige effecten en kleuren die er echt uitspringen. PASHA is een semi-effen stof met reliëf en een dikke structuur met een natuurlijke, warme uitstraling. De ruiten van velours met volle en dicht op elkaar geplaatste haartjes van de kussens BASTILLE geven ze karakter en een moderne en elegante look. 

Mosterdgeel voor een vrolijke noot in elke inrichting

Mosterdgeel is warm en gedurfd en is een van die tijdloze kleuren die goed kan worden gecombineerd met andere kleuren. De kleur is minder fel dan traditioneel geel en creëert een charmante retrolook vol dynamiek. Ideaal voor een kleine kamer met weinig zonlicht of gericht op het noorden, maar ook voor grote ruimtes.

Natuurlijke basismaterialen

PASHA is een dik weefsel met een natuurlijke uitstraling en een mooi reliëf. Het ziet er ruw uit en wordt geweven van katoendraad dat voor 70% gerecycled is. PERGOLA is een weefsel van 100% linnen met een grote breedte en een natuurlijke en nonchalante uitstraling. Deze stof is verkrijgbaar in natuurlijke, tijdloze, klassieke kleuren en in onmisbare modekleuren: mosterdgeel, terracotta, zeeblauw en poederroze. 

Accept

Onze winkel maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. We nemen aan dat je akkoord ben als je je navigatie voort te zetten.
Meer informatie?