Ontdek onze bankencollectie, waar luxe en stijl elkaar ontmoeten.

We zijn verheugd om onze nieuwe banken, fauteuils, stoelen en poefs in onze showroom te presenteren. Of je nu op zoek bent naar tijdloze klassiekers of gedurfde hedendaagse creaties, onze showroom staat vol inspiratie voor elke stijl, met innovatieve ontwerpen en hoogwaardige materialen.
Lees verder

Ga met ons mee naar 2024...

Een cruise op het water. Een boot die vaart en golven en een zacht briesje in zijn kielzog achterlaat. Verspreid over de 4 hoeken van de wereld hebben de vele archipels en eilanden hun eigen unieke manier van leven, met een zekere eenvoud die zich uitstrekt tot hun interieurs. Warme kleuren zijn koning en doen denken aan de okerkleurige aarde en de zon, maar ook blauw heeft zijn plaats, als symbool van de zee en de lucht. Natuurlijke kleuren, van wit tot beige, doen denken aan kalksteen en zand.
Lees verder

Onze inspiratie voor een warme winter

De zomer loopt stilaan op zijn einde en met de terugkeer van de zomer komt ook het verlangen om in de cocooning-modus te kruipen. We hebben buiten opgeruimd en het tuinmeubilair is terug naar de kelder of garage tot volgend jaar. Nu denken we eraan om het warm te houden!
Lees verder

Ontdek onze nieuwe collectie

Kleuren, vormen, texturen … De decoratietrends evolueren elk jaar mee met onze behoeften en levensstijl. De trendsetters reizen, observeren, ontleden onze tijdsgeest, en verweven de maatschappelijke trends in hun denkproces. In onze collectie 2023 koppelen we stijl aan ecologische verantwoordelijkheid, en blijven we verleiden met bijzondere texturen en materialen.
Lees verder

XXL stoffen om uw ramen aan te kleden

Grote erkers, oversized ramen, XXL-openingen... de trend is hier! De huizen van vandaag breiden hun openingen naar buiten steeds verder uit. Deze openingen bieden een bad van natuurlijk licht, een vleugje moderniteit en een groot gevoel van ruimte.
Lees verder

SIGMA, een nieuw product van linnen...en papier!

Duurzame ontwikkeling, recycling en ethiek zijn alomtegenwoordige onderwerpen, en de interieurtrends van 2023 volgen ze op de voet.
Lees verder

Meet The Editors, de nieuwe tentoonstelling die u niet mag missen!

Meet The Editors: de nieuwe ontmoetingsplaats voor de kruisbestuiving van creativiteit, materie en kleur. inspiratie. Kom en ontdek de nieuwste collecties van de editeurs, in een boeiend en inspirerend kader. We zien u graag op 30-31 januari 2023 in de Verbeke Foundation en op 13-14 februari 2023 in de Béronsart Greenhouse om de nieuwe collectie te presenteren.
Lees verder

2023 staat voor de deur ...

Kleuren, vormen, texturen … De decoratietrends evolueren elk jaar mee met onze behoeften en levensstijl. De trendsetters reizen, observeren, ontleden onze tijdsgeest, en verweven de maatschappelijke trends in hun denkproces. In onze collectie 2023 koppelen we stijl aan ecologische verantwoordelijkheid, en blijven we verleiden met bijzondere texturen en materialen.
Lees verder

Een nieuwe collectie trendy sofa's, fauteuils en stoelen

VANO Home Interiors is verheugd u zijn nieuwe collectie zitmeubelen voor te stellen die passen bij alle stijlen van decoratie. Of u nu de voorkeur geeft aan modern chic, design, hedendaags of klassiek, deze nieuwe collectie biedt vele modellen die een vleugje vernieuwing en comfort in uw woonkamer zullen brengen. 
Lees verder

Very Peri, de Pantone 2022 kleur

Wie zal dit jaar het ongewone duo Illuminating en Ultime Gray opvolgen? Dynamisch en warm tegelijk, is Very Peri door Pantone-experts verkozen tot de referentie waarrond de design- en decoratiewereld in 2022 zal draaien. Ontdek hoe u deze met paars geïnfuseerde blauwe tint in uw huis kunt integreren.
Lees verder
Accept

Onze winkel maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. We nemen aan dat je akkoord ben als je je navigatie voort te zetten.
Meer informatie?