Test het comfort, raak de materialen aan, stel u de configuraties voor die bij u passen.

Laten we de specifieke eisen van uw klanten en de beschikbare ruimte bespreken: onze teams komen met de juiste oplossingen.

Een reeks modulaire, aanpasbare zitbanken

Oneindige mogelijkheden

Of het nu gaat om een chaise longue, een meridienne of een slaapbank, uw klanten kunnen een model naar eigen wens samenstellen. Zoek vervolgens de stof van uw dromen uit ons ruime assortiment, waaronder enkele met het High Performance-label, speciaal ontworpen om de ontberingen van het dagelijks leven te weerstaan.

Voor alle wensen

!Ontdek alle modellen en configuraties op onze website of in onze showroom, van de meest klassieke tot de meest designer.

Ontspan in je luie stoel

Breng een vleugje vernieuwing in je woon- of slaapkamer met ons assortiment fauteuils. Draaibaar, met houten of metalen poten, rechte of schuine rug, ontdek een assortiment dat past bij alle interieurs en dat kan worden aangepast met een ruime keuze aan kwaliteitsstoffen.

Ooit gehoord van low dining ?

Een concept dat zich richt op de functionaliteit en gezelligheid van de momenten rondom je maaltijden, met de nadruk op comfort. Bij VANO bieden we je een breed assortiment kleine stoelen met comfortabele zittingen en designs die passen bij verschillende interieurstijlen.