Nieuwe collectie 2024 : Ga met ons mee naar 2024...

Warme kleuren zijn koning en doen denken aan de okerkleurige aarde en de zon, maar ook blauw heeft zijn plaats, als symbool van de zee en de lucht. Natuurlijke kleuren, van wit tot beige, doen denken aan kalksteen en zand.

De VANO 2024 collecties zijn een uitnodiging om te ontsnappen en te ontspannen.

Collectie NOMADE

De NOMADE collectie belichaamt een betoverende symfonie van texturen en kleuren geïnspireerd door de rauwe schoonheid van de natuur. Elke stof is een ode aan het avontuur en weerspiegelt de nomadengeest in blauw-, oker- en zwarttinten, een palet dat doet denken aan de uitgestrektheid en warme tinten van de woestijn.

Toledo-Comores-Mayotte

Collectie ARCHIPEL

De ARCHIPEL-collectie belichaamt een visuele symfonie geïnspireerd door de natuurlijke schoonheid van afgelegen eilanden. Elke stof is een levend canvas dat de rauwe essentie en rust van eilandlandschappen vastlegt. De nuances van het palet roepen de organische rijkdom van de natuur op: zachte, warme zandtinten en warme, rustgevende natuurtinten. De "ARCHIPEL"-collectie kan worden gebruikt om bekleding, gordijnen, draperieën en jaloezieën elegant aan te kleden en een vleugje ontsnapping en verfijning toe te voegen aan elk interieur.

Lagoa-Madeira-Corva-Moheli-Brava-Fogo-Boa vista