Onze stoffen, kussens, sofas

VIDEO: Waarom kiezen voor High Performance stoffen?

Onze collectie profiteert van hoogwaardige eigenschappen op technisch niveau: hoge weerstand (sterkte, UV-bescherming) waardoor een duurzaam en milieuvriendelijk product ontstaat, geschikt voor binnen- en buitengebruik. Hun speciale afwerking garandeert de uitstraling op een natuurlijke manier, zowel visueel als qua zachtheid.
Lees verder

Ontdek onze configurator en de opties voor de confectie van gordijnen op maat

Om decoratieredenen, omwille van de nood aan isolement of om een intieme sfeer te creëren hebben de meeste mensen de behoefte om de ramen van hun interieur aan te kleden. Dit verdient bijzondere aandacht omdat er heel wat verschillende confectieopties zijn. Profiteer van de keuze van alle mogelijkheden van onze online configurator om in enkele muisklikken een onmiddellijke voorstelling te krijgen van uw vensterbekleding op maat!
Lees verder

Onze nieuwe stoffen ERNEST en SEQUOIA

VANO Home Interiors stelt je twee nieuwigheden voor afkomstig vanuit europese producties en aan betaalbare prijzen.
Lees verder

Een kussentje : het decoratieve detail dat het verschil uitmaakt !

Met een paar kussentjes tover je de sfeer van je interieur helemaal om ! En dat hoeft niet veel te kosten . Kies eens kordaat voor nieuwe motieven, nieuwe kleuren en stoffen om je interieur een nieuwe look te bezorgen.
Lees verder

Linnen: natuurlijk en tijdloos

Beddengoed, gordijnen, zetelstoffering, Linnen is alomtegenwoordig in ons leven. Deze milieuvriendelijke vezel oogt natuurlijk en tegelijkertijd ook chic, en heeft zo een prominent plekje verdiend in ons interieur.
Lees verder
Accept

Onze winkel maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. We nemen aan dat je akkoord ben als je je navigatie voort te zetten.
Meer informatie?