ZEN EN NATUURLIJKE SFEER

Natuurlijke kleuren worden harmonieus gecombineerd om een zen-sfeer in uw huis te creëren. Het hele palet kan worden gebruikt, van gebroken wit tot houtskoolgrijs, om uw huis een verfijnde toets te geven.

DEDALE Het spel van gebogen lijnen in ton-sur-ton kleuren creëert een decoratief oppervlakte-effect dat veel subtiliteit en verfijning aan dit exclusieve borduurwerk toevoegt. De geknipte draden geven ritme, reliëf en elegantie aan de stof..

BAUHAUS Geometrische vormen, curven en lijnen geven structuur aan deze stof. De verschillende tinten wit en beige brengen eenvoud en zuiverheid, een meerwaarde voor binnenhuisinrichting.

ATELIER De diversiteit in borduurpunten die worden gebruikt, geeft een “handgemaakt”, artisanaal effect aan deze stof. Dit borduurwerk, dat in een natuurlijk universum blijft, creëert een subtiel decoratief effect dat zowel geometrisch als hedendaags is.

DURF KLEUR TE GEBRUIKEN!

Bent u een fan van kleurrijke decoraties? Durf kussens met originele kleuren en motieven te gebruiken om uw binnenhuisinrichting een vleugje pit te geven.

HACIENDA, een gekleurd geometrisch motief gedrukt op een outdoor weefsel van polyester. Een hedendaagse toets aan levendige tinten voor gedurfde decoraties.

De zomer staat voor de deur en daarmee ook het verlangen naar bloemen in huis. In vazen of in boeketten hebben bloemen ook hun plaats op de bank of als gordijnen.  

Kies het GIARDINO, kussen, een plantenmotief dat doet denken aan een weelderige tuin. Het met de hand geschilderde ontwerp geeft een spontaan en naïef tintje aan deze prent. 

EEN UNIEK TINTJE MET GARNERING

Vandaag de dag zijn garnituren een essentieel accessoire om een kussen op te leuken.

Ontdek onze DONNA-biezen om uw kussens in neutrale en natuurlijke tinten te personaliseren of breng een originele toets aan met onze FAIRIES maraboe van natuurlijk garen. Onze afsnijdsels zijn ook per meter verkrijgbaar, zodat u kussens op maat kunt maken.

HET HIGH PERFORMANCE LABEL

Onze kussens met High Performance label zijn UV-bestendig voor zowel binnen- als buitengebruik. Ze zijn wasbaar en gemakkelijk te onderhouden, bestand tegen schimmel, chloor, vlekken van eten en drinken.

Wij bieden verschillende gamma's aan, gaande van de tijdloze modellen in een ruime keuze aan kleuren, tot onze dynamische en kleurrijke kussenmodellen.