XXL-stoffen voor al uw projecten

Grote erkers, oversized ramen, XXL-openingen... de trend is hier! De huizen van vandaag breiden hun openingen naar buiten steeds verder uit. Deze openingen bieden een bad van natuurlijk licht, een vleugje moderniteit en een groot gevoel van ruimte. (crédit photo Patrick Meis) 

De aankleding ervan mag echter niet worden verwaarloosd. In tegenstelling tot kleine ramen, kunnen erkers snel een belemmering voor de privacy worden als ze niet worden bedekt met gordijnen.

Bij VANO Home Interiors hebben we de oplossing om je ramen er geweldig uit te laten zien en je werk gemakkelijker te maken met ons assortiment XXL stoffen die speciaal zijn ontworpen om je ramen en erkers te bedekken, hoe groot ze ook zijn.

Waarom kiezen voor een EXTRA brede stof?

Gemakkelijk te verwerken en geen lelijke naden

Onze stoffen met XXL-label hebben een breedte tot 320 cm. De breedte is onbeperkt en het is dus niet nodig om meerdere stroken te maken. Het ophangen gebeurt in één stuk en lelijke naden worden vermeden.

Nieuwsgierig en geïnteresseerd?

Ontdek meteen de CALIGO collectie: onze 5 nieuwe XXL stofreferenties, met een nuttige breedte tussen 320cm en 330cm. Dit vergemakkelijkt uw werk en zorgt voor een perfecte afwerking!

CLOUD 

Gemaakt van wol (54 %) en met een breedte van 320 cm maakt CLOUD deel uit van ons gamme XXL-stoffen. Deze stof heeft een prachtige lichtheid en oneindige zachtheid die een voortreffelijke transparantie onthult. Haar luchtige textuur en mooi wollig uitzicht geeft de kamer een vredige en stralende sfeer.

MIMOSA

Met een breedte van 320 cm, maakt MIMOSA deel uit van ons gamma XXL-stoffen. MIMOSA heeft een mooi bouclé-effect en een ultrawarm wollig gevoel. Deze stof is ontworpen in 12 kleuren en de samenstelling van 100 % polyester maakt het een goed wasbaar product.

U bent een professional en wilt een afspraak maken met een vertegenwoordiger in onze showroom of in uw winkel om onze nieuwe producten te ontdekken?