We kiezen voor zachte, comfortabele stoffen: Bouclette stof is nog steeds populair!

Het staat deze winter weer volop in de belangstelling en hult onze huizen in zachtheid en warmte. Gezellig en donzig, we houden ervan op een bank of een kleine fauteuil. Een echte uitnodiging voor een moment van luiheid en ontspanning.

VANO_ Tissu ALLANA
Sofa HELSINKI stof ALLANA 001
VANO_Fauteuil Helsinki tissu ALLANA 001
Zetel HELSINKI stof ALLANA 001

Onze ALLANA bouclette is ultrazacht, elegant en royaal, met een rauw maar verfijnd karakter en verkrijgbaar in een reeks natuurlijke tinten. Dit bouclettegaren met een wollig effect is in feite een polyolefine garen. Het heeft "high-performance" eigenschappen: goede weerstand tegen schuren en pilling, uitstekende lichtechtheid, gemakkelijk in onderhoud en wasbaar op 40°C. Een ideale stof voor bekledingsprojecten en de productie van sofa's.

VANO_Collection BERBER
Sofa UTAH Stof MORGAN Kussens MAURES ORIENT TANGER

Onze RIAD-stof is niet alleen helder en gemakkelijk te combineren met alle andere kleuren, maar is ook ideaal om een rustgevende, warme sfeer te creëren. Deze dikke, natuurlijk ogende bouclé is gemaakt van een polyolefine garen waardoor hij hoogwaardige technische eigenschappen heeft. De elegantie wordt nog versterkt door de combinatie met de kussens TANGER en ORIENT voor een subtiel vleugje originaliteit...

Stof RIAD 902

Wanneer fluweel een warme sfeer creëert in de woonkamer

Luxueus en stralend, fluweel heeft altijd verleid met zijn natuurlijke glans en zachte, pluche gevoel. Effen of gedessineerd, neutraal of gekleurd, fluweel past zich aan elke stijl aan. Op kussens creëert het zachtheid, op gordijnen een gezellige sfeer en op stoelen voegt het substantie toe.

VANO_ tissu LEON
Stof LEON 101
VANO_ Tissu ERNEST
Stof ERNEST 028 - 029

Eenvoudige elegantie met fluwelen kussens. 

Speel met de helderheid van fluweel door een ton-sur-ton effect op je bank te creëren, of combineer je fluwelen kussens met andere materialen voor een gegarandeerd decoratief effect.

Stof SING 011 - LEON 104
VANO-tissu BASTILLE
Stof BASTILLE 009 - 011

Fluwelen gordijnen: stijl en elegantie, maar dat niet alleen!

Tijdloos en chique, fluwelen gordijnen voegen een vleugje sprankeling toe en geven een woonkamer een upgrade met hun coconlook. Het krijgt een chique, warme uitstraling en helpt de sfeer van de kamer te verwarmen, waardoor deze verandert in een knus, gezellig nest.

VANO_Ambiance METROPOLIS
Stof PALACE 42 - PALACE 75

Bekijk onze selectie trendy stoffen om je huis elegant aan te kleden.

VANO_Fauteuil TALLINN
Zetel TALLINN - Stof ALLANA 005
VANO_canapé UTAH
Sofa UTAH - Kussens BERBER - LEON 109
VANO_tissu ALLANA / Bougie Bois_Eoi
Zetel HELSINKI - Stof ALLANA 001