Deco trends en nieuwtjes

Meet The Editors, de nieuwe tentoonstelling die u niet mag missen!

Meet The Editors: de nieuwe ontmoetingsplaats voor de kruisbestuiving van creativiteit, materie en kleur. inspiratie. Kom en ontdek de nieuwste collecties van de editeurs, in een boeiend en inspirerend kader. We zien u graag op 30-31 januari 2023 in de Verbeke Foundation en op 13-14 februari 2023 in de Béronsart Greenhouse om de nieuwe collectie te presenteren.
Lees verder

2023 staat voor de deur ...

Kleuren, vormen, texturen … De decoratietrends evolueren elk jaar mee met onze behoeften en levensstijl. De trendsetters reizen, observeren, ontleden onze tijdsgeest, en verweven de maatschappelijke trends in hun denkproces. In onze collectie 2023 koppelen we stijl aan ecologische verantwoordelijkheid, en blijven we verleiden met bijzondere texturen en materialen.
Lees verder

Very Peri, de Pantone 2022 kleur

Wie zal dit jaar het ongewone duo Illuminating en Ultime Gray opvolgen? Dynamisch en warm tegelijk, is Very Peri door Pantone-experts verkozen tot de referentie waarrond de design- en decoratiewereld in 2022 zal draaien. Ontdek hoe u deze met paars geïnfuseerde blauwe tint in uw huis kunt integreren.
Lees verder

Een uniek tintje met versieringen

Of het nu gaat om gordijnen, kussens of zelfs zitmeubelen, versieringen verfraaien het decoratie. Als integrerend deel van de decoratie kleedt het de stof aan, contrasteert het, verpersoonlijkt het en benadrukt het zonder zijn verschillende functies te verliezen: een gordijn ophouden, de poten van een zetel verbergen, de rand van een fauteuil of de rand van een kussen benadrukken.
Lees verder

Nieuwe collectie 2022

Voor zijn nieuwe collectie 2022 maakt VANO Home Interiors gebruik van creativiteit en durf voor hun selectie hoogwaardige stoffen aan te bieden die speciaal ontworpen zijn voor de huidige tendencies.     Een textielassociatie uit edele materialen, met exclusieve ontwerpen en materialen voorzien van ons "High Performance" label.
Lees verder

EXHIBITIE : VANO is aanwezig op de Sourcing déco tentoonstellingen in Lyon en Nancy !

Kom naar Sourcing déco
Lees verder

Ontdek snel het advies van Noémie van Pierre Papier Ciseaux om uw bank te kiezen!

"Je bank kiezen in 7 stappen: FAQ, mijn advies en mijn keuze" door Noémie Meijer van Pierre Papier Ciseaux
Lees verder

SALON : VANO est présent aux Salons "Sourcingdéco" de Rennes et de Bordeaux !

Lees verder

Ontdek onze nieuwe 2021 collectie

Een uitstapje in hartje natuur, een wandeling door ongebruikelijke landschappen, de ontdekking van toevluchtsoorden, ... VANO Home Interiors heeft zich voor zijn nieuwe collectie van 2021 laten inspireren door de rijkdom van onze constant veranderende omgeving.
Lees verder

Wat er gebeurt wanneer een stof zich out in de outdoorversie...

Stoffen staan bij ons centraal. In onze modehuizen worden hun attributen nu ook ingezet om het buitenleven meer charme te geven en van onze tuinen, terrassen en veranda’s echte schuilplaatsen te maken.         Haal het tuinmeubilair eruit om te genieten van de lange zomerdagen of ga lekker luieren bij het zwembad, dit zijn goede kansen om alle voordelen van onze High Performance stoffen te herontdekken. 
Lees verder
Accept

Onze winkel maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. We nemen aan dat je akkoord ben als je je navigatie voort te zetten.
Meer informatie?