Deco trends en nieuwtjes

Ga met ons mee naar 2024...

Een cruise op het water. Een boot die vaart en golven en een zacht briesje in zijn kielzog achterlaat. Verspreid over de 4 hoeken van de wereld hebben de vele archipels en eilanden hun eigen unieke manier van leven, met een zekere eenvoud die zich uitstrekt tot hun interieurs. Warme kleuren zijn koning en doen denken aan de okerkleurige aarde en de zon, maar ook blauw heeft zijn plaats, als symbool van de zee en de lucht. Natuurlijke kleuren, van wit tot beige, doen denken aan kalksteen en zand.
Lees verder

Ontdek onze nieuwe collectie

Kleuren, vormen, texturen … De decoratietrends evolueren elk jaar mee met onze behoeften en levensstijl. De trendsetters reizen, observeren, ontleden onze tijdsgeest, en verweven de maatschappelijke trends in hun denkproces. In onze collectie 2023 koppelen we stijl aan ecologische verantwoordelijkheid, en blijven we verleiden met bijzondere texturen en materialen.
Lees verder

XXL stoffen om uw ramen aan te kleden

Grote erkers, oversized ramen, XXL-openingen... de trend is hier! De huizen van vandaag breiden hun openingen naar buiten steeds verder uit. Deze openingen bieden een bad van natuurlijk licht, een vleugje moderniteit en een groot gevoel van ruimte.
Lees verder

Meet The Editors, de nieuwe tentoonstelling die u niet mag missen!

Meet The Editors: de nieuwe ontmoetingsplaats voor de kruisbestuiving van creativiteit, materie en kleur. inspiratie. Kom en ontdek de nieuwste collecties van de editeurs, in een boeiend en inspirerend kader. We zien u graag op 30-31 januari 2023 in de Verbeke Foundation en op 13-14 februari 2023 in de Béronsart Greenhouse om de nieuwe collectie te presenteren.
Lees verder

2023 staat voor de deur ...

Kleuren, vormen, texturen … De decoratietrends evolueren elk jaar mee met onze behoeften en levensstijl. De trendsetters reizen, observeren, ontleden onze tijdsgeest, en verweven de maatschappelijke trends in hun denkproces. In onze collectie 2023 koppelen we stijl aan ecologische verantwoordelijkheid, en blijven we verleiden met bijzondere texturen en materialen.
Lees verder

Very Peri, de Pantone 2022 kleur

Wie zal dit jaar het ongewone duo Illuminating en Ultime Gray opvolgen? Dynamisch en warm tegelijk, is Very Peri door Pantone-experts verkozen tot de referentie waarrond de design- en decoratiewereld in 2022 zal draaien. Ontdek hoe u deze met paars geïnfuseerde blauwe tint in uw huis kunt integreren.
Lees verder

Een uniek tintje met versieringen

Of het nu gaat om gordijnen, kussens of zelfs zitmeubelen, versieringen verfraaien het decoratie. Als integrerend deel van de decoratie kleedt het de stof aan, contrasteert het, verpersoonlijkt het en benadrukt het zonder zijn verschillende functies te verliezen: een gordijn ophouden, de poten van een zetel verbergen, de rand van een fauteuil of de rand van een kussen benadrukken.
Lees verder

Nieuwe collectie 2022

Voor zijn nieuwe collectie 2022 maakt VANO Home Interiors gebruik van creativiteit en durf voor hun selectie hoogwaardige stoffen aan te bieden die speciaal ontworpen zijn voor de huidige tendencies.     Een textielassociatie uit edele materialen, met exclusieve ontwerpen en materialen voorzien van ons "High Performance" label.
Lees verder

EXHIBITIE : VANO is aanwezig op de Sourcing déco tentoonstellingen in Lyon en Nancy !

Kom naar Sourcing déco
Lees verder

Ontdek snel het advies van Noémie van Pierre Papier Ciseaux om uw bank te kiezen!

"Je bank kiezen in 7 stappen: FAQ, mijn advies en mijn keuze" door Noémie Meijer van Pierre Papier Ciseaux
Lees verder
Accept

Onze winkel maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. We nemen aan dat je akkoord ben als je je navigatie voort te zetten.
Meer informatie?