Deco trends en nieuwtjes

Very Peri, de Pantone 2022 kleur

Wie zal dit jaar het ongewone duo Illuminating en Ultime Gray opvolgen? Dynamisch en warm tegelijk, is Very Peri door Pantone-experts verkozen tot de referentie waarrond de design- en decoratiewereld in 2022 zal draaien. Ontdek hoe u deze met paars geïnfuseerde blauwe tint in uw huis kunt integreren.
Lees verder

Een uniek tintje met versieringen

Of het nu gaat om gordijnen, kussens of zelfs zitmeubelen, versieringen verfraaien het decoratie. Als integrerend deel van de decoratie kleedt het de stof aan, contrasteert het, verpersoonlijkt het en benadrukt het zonder zijn verschillende functies te verliezen: een gordijn ophouden, de poten van een zetel verbergen, de rand van een fauteuil of de rand van een kussen benadrukken.
Lees verder

Nieuwe collectie 2022

Voor zijn nieuwe collectie 2022 maakt VANO Home Interiors gebruik van creativiteit en durf voor hun selectie hoogwaardige stoffen aan te bieden die speciaal ontworpen zijn voor de huidige tendencies.     Een textielassociatie uit edele materialen, met exclusieve ontwerpen en materialen voorzien van ons "High Performance" label.
Lees verder

EXHIBITIE : VANO is aanwezig op de Sourcing déco tentoonstellingen in Lyon en Nancy !

Kom naar Sourcing déco
Lees verder

Ontdek snel het advies van Noémie van Pierre Papier Ciseaux om uw bank te kiezen!

"Je bank kiezen in 7 stappen: FAQ, mijn advies en mijn keuze" door Noémie Meijer van Pierre Papier Ciseaux
Lees verder

SALON : VANO est présent aux Salons "Sourcingdéco" de Rennes et de Bordeaux !

Lees verder

Ontdek onze nieuwe 2021 collectie

Een uitstapje in hartje natuur, een wandeling door ongebruikelijke landschappen, de ontdekking van toevluchtsoorden, ... VANO Home Interiors heeft zich voor zijn nieuwe collectie van 2021 laten inspireren door de rijkdom van onze constant veranderende omgeving.
Lees verder

Wat er gebeurt wanneer een stof zich out in de outdoorversie...

Stoffen staan bij ons centraal. In onze modehuizen worden hun attributen nu ook ingezet om het buitenleven meer charme te geven en van onze tuinen, terrassen en veranda’s echte schuilplaatsen te maken.         Haal het tuinmeubilair eruit om te genieten van de lange zomerdagen of ga lekker luieren bij het zwembad, dit zijn goede kansen om alle voordelen van onze High Performance stoffen te herontdekken. 
Lees verder

COLOR OF THE YEAR 2021 | Ontdek ons ​​tegengif tegen grijsheid!

2021 in het teken van kracht en optimisme ... Na classical blue te hebben aangewezen als de kleur van het jaar 2020, hebben de experts van het Pantone Color Institute de kleur onthuld die het decor in 2021 zal bekoren. Er is gekozen voor twee kleuren, een verrassend kleurenduo , symbool van kracht en optimisme.
Lees verder

Fluweel en fluweeleffect: de wintertrend!

Fluweel, luxueus en stralend, is altijd al verleid door zijn natuurlijke glans en door zijn zachtheid en zachte aanraking. Het is deze iconische aanwezigheid in het interieurontwerp die het dat onnavolgbare retro-effect geeft waarbij het soms de glamour van de jaren twintig en soms de pop art van de jaren zestig oproept.
Lees verder
Accept

Onze winkel maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. We nemen aan dat je akkoord ben als je je navigatie voort te zetten.
Meer informatie?