Meet The Editors, de nieuwe niet te missen tentoonstelling!

Meet The Editors, de nieuwste ontdekkingsplaats voor interieurtextiel

Na het verdwijnen van Interio hebben 10 editeurs de hoofden bij elkaar gestoken om met een vernieuwend concept te komen om hun nieuwste collecties te presenteren. Na het verplichte uitstel door Corona is het eindelijk zo ver: begin 2023 vindt de eerste editie van Meet The Editors plaats. 

Op 30 en 31 januari kan men terecht in het Verbeke Foundation om de nieuwste creaties te ontdekken van Aristide, Intede (Romo), Designs of the time, Alinee (Designers Guild), Wind, Vano, Porcher, NobilisHoules et Bruder. Twee weken later, op 13 en 14 februari, kan men terecht in Les Serres de Béronsart.

Van bij de start was het de bedoeling om af te stappen van het typische beursgebeuren, in saaie grote hallen zonder ziel. We wilden onze klanten en iedereen die actief is in interieur in een aangenaam en verrassend kader kunnen ontvangen. Zo is er zelfs de mogelijkheid voor de kunstliefhebbers om een begeleid bezoek te brengen aan de kunstcollectie in het Verbeke Foundation. Ook kozen we er voor om niet met tig exposanten te werken, maar met een beperkte groep die enerzijds een grote kwaliteit nastreeft en anderzijds elkaar goed aanvult. 

Wil je langskomen, dan hoef je jou enkel in te schrijven via de website www.meettheeditors.be.