Ook dit jaar staan innovatie en rijkdom aan materiële effecten centraal in de NEW COLLECTION 2022.

Een textielselectie die glinsterende, warme en kleurrijke harmonieën, zachte texturen en uitzonderlijke technische kwaliteiten combineert. 

Ontdek onze sferen met diepe kleuren en subtiele en delicate materialen. Een huwelijk van stoffen aangepast aan onze huidige wereld en aan onze steeds groeiende behoeften.

Collectie CAMPAGNA

Loop door een weelderige tuin. Deze sfeer biedt een eigentijdse herinterpretatie van een weelderig bloemendessin in een heerlijk kleurenpalet van kleuren die je laat ontsnappen aan dromen en vreugde.

Een stoffencombinatie van stoffen behandeld uit natuurlijke materialen en de lusseneffecten van Easy Care.

Collectie CASA DEL SUR

We beelden ons de huizen van het Zuiden, Spanje of Mexico in, als ook de binnenplaatsen, de warmte en de zachtheid van het buitenleven. Een sfeer die bevorderlijk is voor vreugde en gezelligheid, met stoffen voorzien van High Performance-label, in levendige tinten om zowel het interieur als het exterieur op te fleuren.

Collectie BOLD

Minimalistische en tijdloze geest, design met weelderige en verfijnde vormen. Dit decor benadrukt onderzoek en innovatie in materialen en texturen met High Performance stoffen. Zachte lussens, fancy garens, creativiteit en innovatie komen tot uiting in variaties van lichte en natuurlijke tinten.

Collectie ARTISAN

Onvolmaakte lijnen van een "handgemaakt" effect blazen tijdloze charme in dit decor doordrenkt met warmte en diepte. Om dit universum een ​​unieke persoonlijkheid te geven, die kunst in het hart van decoratie plaatst, kiezen we voor natuurlijke materialen en een exclusief ontwerp.

Hoogwaardige stoffen met technische specificiteiten

Ontdek in onze collecties stoffen met innovatieve technische bijzonderheden, in lijn met onze voortdurend evoluerende behoeften.