Versieringen, een integraal onderdeel van de decoratie.

Net als meubelstoffen zijn garnituren aangepast aan de moderniteit om perfect samen te gaan met onze hedendaagse interieurs. Van de meest klassieke tot de meest gekke elementen, u vindt er iets voor elke smaak en elke stijl.

Personaliseer je gordijnen, fleur je kussens op!

Afsnijdsels zijn de perfecte begeleiding van uw gordijnen, kussens en zitmeubelen en geven ze een vleugje delicatesse of, integendeel, een vleugje pep!

Ontdek onze DONNA-biezen om uw kussens in neutrale en natuurlijke tinten te personaliseren of breng een originele toets aan met onze FAIRIES maraboe van natuurlijk garen.

Afsnijdsels, de trouwe metgezel van de stof.

Vlechten, franjes, biezen, ... Deze elementen maken deel uit van de stof, accentueren de stijl ervan, maken de rand van een gordijn af, personaliseren op subtiele wijze een kussen.

Deze voorouderlijke en fascinerende kunst, vooral aanwezig in de 17e en 18e eeuw, is prachtig vertegenwoordigd, met name door het merk Houlès, dat prachtige stukken voor alle stijlen produceert.

Combineer onze LINDA stof in grote breedte met de CALLIOPE vlecht van HOULES, of onze OMBRE stof met de NEVA vlecht. U bent vrij om te kiezen of u deze prachtige stukken in de hoogte van uw gordijnen, in de lengte ervan of elders wilt plaatsen.

Durf dus de nadruk te leggen op de gedurfdheid van deze trendy elementen!