Keuze en promotie voor Made in Europe

Voor onze collectie 2023 hebben we ingezet op ‘lokaal’ en hebben we gekozen voor een selectie stoffen die zijn gemaakt in Europa.

Kiezen voor landen dichterbij betekent een hogere reactiviteit, een geteste en goedgekeurde kwaliteit en een gecontroleerde koolstofvoetafdruk.Op die manier kunnen we ook het aantal tussenpersonen beperken, wat betekent dat we meer grip hebben op de kwaliteit van onze stoffen en we een snellere levering kunnen verzekeren.  

Meer aandacht voor recycling en ethiek

Duurzame ontwikkeling, recycling en ethiek zijn alomtegenwoordige onderwerpen, en de interieurtrends van 2023 volgen ze op de voet. 

Wij hechten belang aan deze ontwikkelingen en hebben daarom besloten om ons aanbod uit te breiden met producten van 100% natuurlijke vezels.

De nieuwe  SIGMAbijvoorbeeld wordt gemaakt op basis van ABACA-papiervezels. Deze stof is milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar, en biedt daarnaast nog vele andere voordelen zoals zachtheid, lichtheid, weerstand en vrijwel geen pluisvorming. 

Producten voor de tijdsgeest, aangepast aan moderne interieurs

De trend van grote schuifdeuren, gigantische raampartijen, XXL-openingen … We kunnen er niet omheen! De verbinding met buiten wordt steeds belangrijker en de huisopeningen worden steeds groter. Een mooie aankleding van die grote elementen blijft natuurlijk belangrijk;

Onze nieuwe collectie biedt een selectie XXL-stoffen die speciaal zijn ontworpen om ramen en schuifdeuren, ongeacht hun grootte, helemaal tot hun recht te laten komen.

We kijken ernaar uit om u de volledige collectie 2023 voor te stellen in januari of op de events Paris Deco Off eN Meet the Editors.