Stimuleren van creativiteit en vindingrijkheid

De Pantone Kleur van het Jaar weerspiegelt wat er gebeurt in onze globale cultuur. Het geeft weer wat mensen zoeken en probeert daarop in te spelen. De complexiteit van deze nieuwe blauwe tint, doordrenkt met rood violet, benadrukt de enorme mogelijkheden," zegt Leatrice Eiseman, uitvoerend directeur van het Pantone Color Insitute.

Hoe kun je het thuis overnemen?

Very Peri combineert de getrouwheid en consistentie van blauw met de energie en het enthousiasme van rood. Een kleur die een levendige en vreugdevolle houding uitdrukt en een dynamische aanwezigheid die moedige creativiteit en fantasierijke expressie aanmoedigt, zegt zij.

De decoratietrends weerspiegelen een dorst naar vernieuwing en fantasie in interieurs. De nadruk ligt op kleur en een terugkeer naar kleurrijke harmonieën om ons dagelijks leven, dat door de huidige gebeurtenissen op zijn kop is gezet, op te fleuren. Very Peri helpt ons onze veranderende omgeving te omarmen door creativiteit en vindingrijkheid aan te moedigen om nieuwe perspectieven te openen.

Een dynamiek in onze interieurs.

Very Peri kan worden gecombineerd met vele klassieke en neutrale tinten, zoals zwart-grijs-wit voor een tijdloos en geraffineerd interieur, of met vrolijkere tinten roze, geel of oranje voor de meer gewaagden.

Ontdek in ons gamma effen of gedessineerde stoffen, zodat u Zeer Peri en zijn variaties spaarzaam of meer gedurfd kunt gebruiken.

Kies onze gedessineerde stoffen AZROU, BOROCAPRICIO of VASSILY om uw interieur op te fleuren. Durf ramen of zetels aan te kleden met een van onze sobere referenties om diepte en vitaliteit te brengen