Keuze van de stof

Wanneer u op zoek gaat naar de ideale stof voor uw confectie,zijn kleuren, motieven en gebruikte materialen enorm belangrijk. Ontdek onze collectie bemeubelingsstoffen en laat u voor uw gordijnen, voorhang en stores inspireren door onze decoratieve sferen.  pour réaliser vos rideaux, tentures, et stores.

Vitrage, effen stof of motieven, gebruik de zoekfilters om de stof van uw keuze te selecteren. Onze collectie omvat een uitgebreid gamma stoffen op brede rol, speciaal bedoeld voor raambekledingen. Na de keuze van de stof, kunt u binnen onze configurator verschillende confectieopties uitproberen.

Welke confectieoptie verdient de voorkeur voor uw raambekleding?

Ook wanneer uw ramen atypische maten hebben of wanneer er onvoldoende ruimte is om een rail te plaatsen is het niet noodzakelijk zo dat u ze niet van een bekleding kunt voorzien. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, zijn gordijnen niet de enige optie om uw ramen aan te kleden. Afhankelijk van de behoeften en uw persoonlijke stijl bestaan er alternatieven voor gordijnen die volledig op maat worden gemaakt.

De confectie vouwgordijnen: Een vouwgordijn is een stoffen paneel waarop aan de achterkant een touwtjessysteem is bevestigd dat toelaat om de store omhoog of omlaag te verschuiven. Het systeem is bevestigd aan een kettingmechanisme of aan een metalen lat en kan gemakkelijk worden gedemonteerd om te worden gewassen. We kunnen deze stores voor u maken vertrekkende van vitrage of met een al dan niet gevoerde stof.

Voilage: Een bijzonder elegante manier om de lichtintensiteit van de zon in uw interieur te regelen of te verzachten. Ze worden alleen gebruikt op plaatsen waar een volledige verduistering niet wordt vereist maar. kunnen uitstekend met overgordijnen worden gecombineerd om te komen tot een klassieke, weelderige raambekleding.

Gordijnhoofden voor elke decoratiestijl

De gordijnkeuze stopt niet bij de kleur of het motief van uw stof. Er bestaan een hele reeks afwerkingsmogelijkheden. Een ervan is het gordijnhoofd: een decoratief element om uw raambekleding een bijzonder stijl te geven. Onze overgordijnen en vitrages zijn verkrijgbaar in verschillende gordijnhoofdafwerkingen, uit te kiezen voor het gewenste effect. /span>

Let'zs go!

1 - Surf naar ONZE STOFFEN rubriek en maak je keuze van stof

2 - Kies de verschillende opties voor je raambekleding

3 - Neem contact op met een winkelpunt om een offerte te krijgen