Een brede gamma voor alle decoratiestijlen

VANO Home Interiors biedt een serie van de meest kleurrijke stoffen met de meest natuurlijke tinten speciaal bedoeld voor buiten. In de tuin of bij het zwembad, op een terras of in een veranda, ze worden net zo zorgvuldig ontworpen als onze stoffen voor de woonkamer of andere binnenkamers van het huis.

Laat u verleiden door onze collectie en ontdek op foto's de kwaliteitsstoffen die vele voordelen van weerstand combineren met de nadruk op zachtheid.

CLICK HIER : Ontdek onze video: inspirerend, creatief!

Een speciale afwerking

Het technische proces dat de productie van onze High Performance stoffen begeleidt, geeft ze een grotere weerstand en betere bescherming tegen omgevingsinvloeden.

Het is een feit dat de intensiteit van zonnestraling, net als de proliferatie van bacteriën, van jaar tot jaar toeneemt. Wij zijn de eerste getuigen van de pandemie die we al maanden meemaken. Textiel en materialen worden meer dan ooit op de proef gesteld wanneer ze plaatsvinden in onze interieurs.

Ontdek alle voordelen van deze reeks stoffen die zijn ontworpen om dagelijkse agressie te weerstaan.

Weertsand en performance

logo high performance fabric black.png

Onze stoffen zijn ontworpen van een polyolefinedraad waardoor ze uitzonderlijke technische eigenschappen hebben. Dankzij de bijzondere behandeling waaraan ze tijdens de productie worden blootgesteld, hebben ze een hoge weerstand tegen schimmels, bacteriën en zweet. Ze zijn ook voorzien van een zeer goede weerstand tegen UV-stralen, waardoor ze perfect geschikt zijn voor buiten of in een veranda. Ten slotte zijn ze bijzonder robuust en duurzaam (Martindale 40.000).

Milieuvriendelijk en duurzaam

Onze High Performance stoffen gamma is Oeko-Tex klasse 100 gecertificeerd en gegarandeerd 100% recyclebaar en 100% niet giftig voor het milieu.

Makkelijk onderhoud

Ondoordringbaarheid voor vlekken vertaalt zich in eenvoudig onderhoud. Ze zijn bestand tegen voedsel-, drank- en bleekvlekken en zijn speciaal ontworpen om binnen of buiten aan te sluiten zonder bang te hoeven zijn voor dagelijkse agressie. Ze zijn ook machinewasbaar op 40 °. 

Voelt zacht aan en is gemakkelijk te hanteren

Bedreven in natuurlijke tinten en sferen of dol op kleuren en gedurfd, vindt u in ons assortiment een verscheidenheid aan gemakkelijk te bewerken stoffen voor al uw projecten en prestaties. Dankzij hun specifieke afwerking blijven ze jarenlang zacht aanvoelen.

Nieuwsgierig om ze te ontdekken?

Bezoek ons ​​in onze showroom, bezoek onze website of maak een afspraak met een van onze agenten om onze volledige collectie te ontdekken en het zachte en soepele gevoel van deze uitzonderlijke materialen te waarderen.

Informeer uw klanten ook over de sterke punten van deze collectie door onze flyer te downloaden